Avancerade säkerhetstryck

Inom många branscher är säkerheten avgörande för verksamheten. Vi har mångårig erfarenhet av säkerhetsklassade produkter och många av våra lösningar inom säkerhet och betalning tillhör i dag världens mest avancerade.

Säkerhetsklassade produkter omfattar allt från värdehandlingar och bankcheckar till presentkort och biljetter. Vi uppfyller de krav som ställs gällande inbrottsskydd, sekretess och produkthantering och har godkänts och certifierats som säkerhetstryckeri av svenska Rikspolisstyrelsen. Vi kan hantera hela produktionen av bland annat förfalskningsskyddade värdehandlingar inom koncernen.

Säkerhetsklassade produkter

Gåvocheckar, girocheckar, kvittokuponger, biljetter och bonuscheckar är exempel på säkerhetsklassade produkter som ställer höga krav på produktionen. De trycksaker som ditt företag premierar de mest trogna kunderna med ska inte kunna förfalskas eller missbrukas. Vi erbjuder fler olika säkerhetsfaciliteter, magnetränder till exempel, som innebär en extra trygghet. Strålfors hanterar varje del av produktionen, lagringen och distributionen enligt gällande säkerhetskrav.