Kort om PostNord Strålfors i Sverige

När du kommunicerar betalar det sig alltid att ha fokus på mottagaren, oavsett bransch. Och mottagaren är lika viktig i varje enskild kanal, direktreklam, fakturor, webb, telemarketing, kundtjänst eller något annat. PostNord Strålfors gör det möjligt. Tillsammans gör vi din marknad till dina kunder och dina kunder till vänner.

KortOmStralfors_875x580px.jpg

Vi finns till för dig och dina kunder.

Vårt arbetssätt

Den största utmaningen för de flesta stora företag är att använda, prioritera och samordna alla möjligheter till kommunikation så att hela verksamheten pratar med kunderna på ett och samma språk.

Hur vill dina kunder prata med dig? Var vill de nås, när vill de nås och vilken kommunikationskanal vill de använda? PostNord Strålfors verksamhet är kundfokuserad. Allt vi gör tar utgångspunkt i dina behov.

Så här gör vi

Marknadsföring, information och kommunikation är förmedling av tankar, idéer, fakta och känslor. Men vad det är som ska sägas, vad ska uppnås – och varför? 

Hos Strålfors hittar du alla pusselbitar du behöver till din kundkommunikation – från traditionell print och kuvertering, butiksmaterial och grafiskt tryck till elektroniska kommunikationslösningar och personaliserad fakturareklam. Med våra smarta kommunikationsverktyg kan vi ge dig kontroll över hela kommunikationsprocessen.

Full kontroll

Vi kan också hjälpa dig med analyser av ditt kommunikationsbehov eller att optimera och effektivisera ditt dataflöde. För idag – när våra datorer blivit mobila, när kundrelationen i sig genererar nya affärer och nästan all marknadsföring drivs av data som skapas i realtid – gäller det att ha full kontroll.

Varför bara använda en del av det du vet om dina kunder, när din egen data kan hjälpa dig att kommunicera mer personligt, relevant och effektivt?

Här finns vi

Vi har verksamhet i Malmö, Ljungby, Alingsås, Solna och Tandsbyn. Dessutom är vi etablerade i Norge, Danmark och Finland.

PostNord Strålfors är en del av PostNord AB och finns i Sverige, Norge, Danmark och Finland.