Smarter Communication Day 2018

Välkommen till en förmiddag med fokus på Omnichannel, digital transformation och nya smarta lösningar. Vi kommer ge dig inspiration och idéer till hur du får dina kunder att arbeta smartare genom att erbjuda digitala plattformar.

SCD-18_invite1200_STHLM.gif

Tid: Torsdagen den 11 oktober kl. 08:00-13:00, inklusive lunch.
Plats: 7A Centralen, Vasagatan 7 i Stockholm.
Pris: Anmälan krävs då det endast finns ett begränsat antal platser. Vi bjuder på förmiddagen inklusive frukost och lunch. No-shows debiteras med 750 kr.
Målgrupp: Du som är intresserad av och/eller arbetar med digitalisering av ditt företags kundkommunikation.
Sista anmälningsdag: 1 oktober 2018.


ANMÄLANProgram

Under förmiddagen kommer du att få lyssna till talare som delar med sig av sina erfarenheter inom Insight, AI och 3D-print. Du får inspiration till att utveckla nya, spännande lösningar som förbättrar kundupplevelsen, till exempel med hjälp av Customer Journey Mapping.

Inom kort kommer ett mer detaljerat program att skickas ut.

KEYNOTES

Daniel Ewerman

Daniel Ewerman

Co-founder Transformator Design och Founder & CEO Custellence

Daniel var en av de första som påvisade hur design och innovationsmetoder kan och bör användas för att förbättra kundupplevelsen. Genom att förstå kundens tankar, behov och beteenden skapar man de tjänster som kunderna kommer att älska, använda och rekommendera. Daniel bjuder på en inspirerande föreläsning som bland annat tar upp kundupplevelser, servicedesign och digitalisering.

Märtha Rehnberg

Märtha Rehnberg

Partner DareDisrupt

Märtha Rehnberg är en teknologioptimist och en kritisk tänkare. Hon kommer att tala om "teknologisk intuition" som en nödvändig förmåga för att navigera rätt i ett landskap av Big Data och AI. Det handlar om att förstå hur tekniken kan kombineras för att skapa nya tjänster och nya marknader, samt hur man möter kundernas behov.

Märtha har utsetts till "Leader of Tomorrow" vid St. Gallen Symposium tre år i rad, och hon är profilerad som "FemTech Leader" av Innotribe, Carlisle & Gallagher Consulting Group och Digital Finance Institute.

 

Anmälan

Anmäl dig nu för att säkra din plats! Antalet platser är begränsat. Tipsa gärna en kollega om eventet.


ANMÄLAN


Kontaktperson: Susanna Beckvid Betts, e-post Susanna.Betts@stralfors.se.

Välkommen till en inspirerande förmiddag!

Martin Persson
Head of Sales Sverige
PostNord Strålfors AB