Content hub

The-future-of-payment_16-9_3.jpg

Framtidens betallösningar

De senaste åren har konkurrensen inom betalningslösningar och andra finansiella tjänster ökat kraftigt. Det finns allt fler leverantörer och bättre och säkrare tjänster än någonsin tidigare. Ta del av inspiration och goda råd från Nordens ledande experter, insikter i hur andra verksamheter har löst sina utmaningar och spännande framtidsspaningar om olika lösningar och trender.

Expert-Avy_Joacim-Gustafsson_16-9.jpg

En del i ett digitalt ekosystem

Avy är en plattform och boendeapp som erbjuder digitala lösningar för det mesta i hemmet – hyresavier, felanmälan, tvättstugebokningar och tillval till lägenheter. – Vi är en av många pusselbitar som behövs för att vardagen ska fungera, säger Joacim Gustafsson, vd på Avy.

Expert_Danske-Bank_Tim-Wolff-Jacobsen_16-9.jpg

Framtidens finansiella motorvägsnät

Lika enkelt som att skicka ett SMS. Det är det nordiska P27-samarbetets vision för betalningar över landsgränserna. Målet är en ny betalningsinfrastruktur som ska stärka handeln mellan de nordiska länderna. Tim Wolff Jacobsen som är Senior Vice President, Head of Payments på Danske Bank och Danske Banks representant i P27 Nordic Payments, berättar om projektet.

Expert-Enfuce_Monika-Liikamaa_16-9.jpg

Tiden är mogen för smarta betaltjänster

Enfuce vill revolutionera hur vi ser på betaltjänster. – Jag vill förstå framtiden – och leverera lösningar redan idag som påverkar den positivt, säger företagets vd och medgrundare Monika Liikamaa.

New-payment-patterns_Photo_16-9.jpg

Från kontantlösa betalningar till kontaktlösa – så förändras betalmönstren i Norden

Kommer du fortfarande att bära omkring på en plånbok om fem år? Förmodligen inte. Digital teknik öppnar upp för nya kontaktlösa betalningar som bättre integreras i köpupplevelsen.

Nye-apper_16-9.jpg

Nya apparna tar sikte på drömmar

Få hjälp med din vardagsekonomi. Nå ditt sparmål. Förverkliga dina drömmar. Analystjänsterna är det senaste inom appekonomin och vänder sig särskilt till millennials.

Etikk-teknologi_2_16-9_NY.jpg

Etik+teknik ger nordisk fördel

Betalningslösningar från Kina och USA dominerar den globala e-handeln. Men mittemellan de två stormakterna försöker den norska uppstickaren Vipps norpa åt sig en del av kakan.

Newsletter-Bg_3-1_SE.jpg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt e-nyhetsbrev och håll dig uppdaterad om de senaste kommunikationstrenderna och hur du kan kommunicera smartare och mer effektivt.

Kom igång!