Webinars

Webinar 28 januari
Webinar - Snabb, flexibel och hållbar produktion med 3D Print

3D Print öppnar en värld av nya möjligheter. Idag ställs höga krav på kortare time-to-market, hållbarhet och effektivitet. Även Covid-19 har påverkat hur vi arbetar med produktion.


Med 3D print kan ni skapa en mer hållbar leveranskedja och möjlighet att undvika stora investeringar och lager. Det är mycket snabbare och billigare än traditionella tillverkningsmetoder, som exempelvis formgjutning.

I detta webinar gav Tomas Lundström och Thomas Rapaport deltagarna kunskap och verktyg om hur 3D Print fungerar. De berättade också om hur några av våra kunder arbetar framgångsrikt med detta.  I vår nylanserade 3D-portal är det snabbt, enkelt och billigt att skapa en fysisk produkt. Bara fantasin sätter gränser.

Om du har några frågor om webinaret så kan du kontakta Christine Sandmark, christine.sandmark@stralfors.se.

Inspiration och fördjupning

3D-print_16-9.jpg

Revolution i flera dimensioner

3D-print skapar affärsmöjligheter inom vitt skilda områden. Som läkare kan du planera en operation med printade röntgenbilder och som uppfinnare snabbt skapa prototyper. – Det är bara vår fantasi som sätter gränser, säger 3D-experten Tomas Lundström.

Tomas-Lundstrom_16-9.jpg
Tomas-Lundstrom_Expert.png

Alla som tillverkar något fysiskt kommer att påverkas

Tomas Lundström, Head of 3D på PostNord Strålfors, svarar på 7 frågor om utvecklingen inom 3D-print och hur företag och branscher kan hantera utmaningar och möjligheter.

Karolinska_16-9.jpg

Karolinska sjukhuset

På Karolinska Universitetssjukhusets barnröntgen använder ortopeder och kirurger 3D-printade kroppsdelar för att förstå missbildningar bättre inför en operation och för att göra provoperationer. – Ovärderligt, säger barnröntgenläkare Lena Gordon Murkes.

Newsletter-Bg_3-1_SE.jpg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt e-nyhetsbrev och håll dig uppdaterad om de senaste kommunikationstrenderna och hur du kan kommunicera smartare och mer effektivt.

Kom igång!