Webinars

Webinar 28 januari
Webinar - Snabb, flexibel och hållbar produktion med 3D Print

3D Print öppnar en värld av nya möjligheter. Idag ställs höga krav på kortare time-to-market, hållbarhet och effektivitet. Även Covid-19 har påverkat hur vi arbetar med produktion.

Snabb, flexibel och hållbar produktion med 3D Print

Med 3D print kan ni skapa en mer hållbar leveranskedja och möjlighet att undvika stora investeringar och lager. Det är mycket snabbare och billigare än traditionella tillverkningsmetoder, som exempelvis formgjutning.

Vill ni komma igång med 3D-print på ett smidigt och snabbt sätt? I detta webinar ger Tomas Lundström och Daniel Roydel er kunskap och verktyg till hur det fungerar. De kommer också berätta hur några av våra kunder arbetar framgångsrikt med detta.  I vår nylanserade 3D-portal är det snabbt, enkelt och billigt att skapa en fysisk produkt. Bara fantasin sätter gränser.

Tid: Torsdag den 28 januari kl 8.30-9.15
Webinariet är kostnadsfritt

Jag vill delta


Praktisk information

Du loggar in via en länk som skickas till den e-post du anger i anmälan. Vi rekommenderar att du ansluter till webinaret senast 5 minuter innan det startar.

Kontrollera att ljudet på din dator är aktiverat när du anslutit till eventet.

Om du har några frågor om webinaret så kan du kontakta Christine Sandmark, christine.sandmark@stralfors.se.

Välkommen den 28 januari!

Inspiration och fördjupning

3D-print_16-9.jpg

Revolution i flera dimensioner

3D-print skapar affärsmöjligheter inom vitt skilda områden. Som läkare kan du planera en operation med printade röntgenbilder och som uppfinnare snabbt skapa prototyper. – Det är bara vår fantasi som sätter gränser, säger 3D-experten Tomas Lundström.

Tomas-Lundstrom_16-9.jpg
Tomas-Lundstrom_Expert.png

Alla som tillverkar något fysiskt kommer att påverkas

Tomas Lundström, Head of 3D på PostNord Strålfors, svarar på 7 frågor om utvecklingen inom 3D-print och hur företag och branscher kan hantera utmaningar och möjligheter.

Karolinska_16-9.jpg

Karolinska sjukhuset

På Karolinska Universitetssjukhusets barnröntgen använder ortopeder och kirurger 3D-printade kroppsdelar för att förstå missbildningar bättre inför en operation och för att göra provoperationer. – Ovärderligt, säger barnröntgenläkare Lena Gordon Murkes.

Newsletter-Bg_3-1_SE.jpg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt e-nyhetsbrev och håll dig uppdaterad om de senaste kommunikationstrenderna och hur du kan kommunicera smartare och mer effektivt.

Kom igång!