Webinars

Webinar 17/12
Kommunicera enklare med We Mail On Demand

Kommunicerar du med dina kunder i den kanal som passar dem bäst – oavsett om det är en fysisk eller digital brevlåda? Nu finns det ett enkelt och säkert sätt att skicka dina försändelser – oavsett var du befinner dig.


Att kommunicera ska vara enkelt. Tjänsten We Mail On Demand hjälper dig och ditt företag att skicka och hålla ordning på daglig kontorspost och försändelser med många mottagare, som till exempel kallelser, inbjudningar och brev till kunder och leverantörer om adress- eller villkorsändringar. Du laddar upp dokumenten, vi tar hand om utskrift, kuvertering, porto och distribution.

I detta webinar berättade Maria Eneroth och Daniel Roydel om denna self-service tjänst och hur den fungerar. Deltagarna fick konkreta tips på hur deras företag kan utnyttja alla fördelar. De fick också få exempel på hur några av PostNords Strålfors kunder arbetar framgångsrikt med detta.

Om du har några frågor om webinaret så kan du kontakta Christine Sandmark, christine.sandmark@stralfors.se.

Newsletter-Bg_3-1_SE.jpg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt e-nyhetsbrev och håll dig uppdaterad om de senaste kommunikationstrenderna och hur du kan kommunicera smartare och mer effektivt.

Kom igång!