Summit-2020_Hero_3-1.jpg

Smarter Communication Summit 2020 - virtuellt & nordiskt

Vi går hela vägen i år när vi omvandlar vårt årliga event Smarter Communication Summit till en virtuell upplevelse från början till slut. Istället för att prata om digitalisering praktiserar vi den med virtuella paneldebatter, intervjuer, keynote talare och interaktionsmöjligheter.

Du kan följa med hemifrån eller samlas på kontoret med kollegorna när eventet äger rum i alla nordiska länder samma dag. Keynote-sessioner kommer att vara på engelska och tillgängliga för alla, medan kundcase och lokala talare är på lokala språk.

Årets tema är "Connecting the dots", eftersom kundlojalitet i framtiden bestäms av förmågan att stärka den digitala dialogen vid alla kontaktpunkter med dina kunder. Med digital dialog vid rätt tid och plats skapar du värde för dina kunder och bygger lojalitet.

En av våra keynote talare är Alex Hunter, Virgin Groups tidigare Head of Digital, som kommer att prata om nya digitala kommunikationsverktyg och lösningar.

Tid: Onsdag den 21 oktober 2020, kl 12.30-15.00 med efterföljande digitalt nätverkande.
Plats: Virtuellt event.
Pris: Det är gratis att delta
Målgrupp: Eventet är för dig som ansvarar för och arbetar med kundupplevelser och/eller digitalisering av kommunikation.


Jag anmäler mig!

Events SCS 2020

Program

Hela programmet presenteras under september, fler talare uppdateras löpande.

Keynotes

Alex Hunter

Alex Hunter

"Incredible Customer Experience in the 21st century"
Hur konverterar du en tillfällig besökare till en livslång kund? Varumärkesexpert och investerare Alex Hunter har hjälpt några av världens största organisationer att skapa varumärkeslojalitet och fantastiska kundupplevelser genom att kombinera nyskapande kreativitet med ny teknik. I denna föreläsning kommer Alex att utforska lojalitetspsykologin och avslöja några av de bästa taktikerna för att hålla dina kunder nöjda.

Tidigare Head of Digital för Virgin Group, ansvarig för Global Digital Strategi för varumärket Virgin Group samt för Sir Richard Bransons personliga digitala strategi.

Rebecka Carlsson

Rebecka Carlsson

Så leder teknik i framkant till hållbara affärsmodeller – och samhällen!
Teknikutvecklingen och klimatomställningen är megatrender som kommer påverka näringslivet mer än någonting annat de kommande decennierna. Hur kan vi förstå vart olika teknologier är på väg och utifrån det fatta mer välgrundade beslut idag? Samtidigt som den teknologiska utvecklingen vänder upp och ner på de flesta affärsmodeller, blir hållbarhet en disruptiv kraft. På bara tre decennier ska världsekonomin bli helt klimatneutral, men vilka är affärsmöjligheterna?

Grundare och VD av affärsutvecklingsbyrån Heureka Ventures som hjälper etablerade bolag uppgradera till pionjärt hållbara affärsmodeller och hållbarhetsstartups att skala snabbare. En flitigt anlitad föreläsare/utbildare inom hållbarhet, affärsutveckling, framtidstrender och exponentiella teknologier.

Ole Petter Nyhaug

Ole Petter Nyhaug

Unik insikt i branscher och marknadstrender
Analysexperten Ole Petter Nyhaug är känd för sina marknadsanalyser och har jobbat som analytiker för några av världena starkaste varumärken. Ole Petter brinner för att hjälpa företag att hitta och dokumentera nya marknadsmöjligheter baserade på konsumentinsikter och innovativa metoder.

Partner och kreativ chef för Opinion AS, Norges största analysföretag inom marknadsanalys och konsumentinsikter.

Anmälan

Säkra din plats redan nu. Du kan även tipsa en kollega om eventet.


Jag anmäler mig!


För mer information eller eventuella frågor, kontakta christine.sandmark@stralfors.se.

Välkommen!

I SAMARBETE MED

KivraScriveLINK Mobility