Summit-2020_Hero_3-1.jpg

Smarter Communication Summit 2020 - virtuellt & nordiskt

Vi går hela vägen i år när vi omvandlar vårt årliga event Smarter Communication Summit till en virtuell upplevelse från början till slut. Istället för att prata om digitalisering praktiserar vi den med virtuella paneldebatter, intervjuer, keynote talare och interaktionsmöjligheter.

Du kan följa med hemifrån eller samlas på kontoret med kollegorna när eventet äger rum i alla nordiska länder samma dag. Keynote-sessioner kommer att vara på engelska och tillgängliga för alla, medan kundcase och lokala talare är på lokala språk.

Årets tema är "Connecting the dots", eftersom kundlojalitet i framtiden bestäms av förmågan att stärka den digitala dialogen vid alla kontaktpunkter med dina kunder. Med digital dialog vid rätt tid och plats skapar du värde för dina kunder och bygger lojalitet.

En av våra keynote talare är Alex Hunter, Virgin Groups tidigare Head of Digital, som kommer att prata om nya digitala kommunikationsverktyg och lösningar.

Tid: Onsdag den 21 oktober 2020
Plats: Länk kommer senare
Pris: Det är gratis att delta
Målgrupp: Eventet är för dig som ansvarar för och arbetar med kundupplevelser och/eller digitalisering av kommunikation


Jag anmäler mig!

Events SCS 2020

Program

Hela programmet presenteras i augusti.

Keynotes

Alex Hunter

Alex Hunter

"Incredible Customer Experience in the 21st century"
Hur konverterar du en tillfällig besökare till en livslång kund? Varumärkesexpert och investerare Alex Hunter har hjälpt några av världens största organisationer att skapa varumärkeslojalitet och fantastiska kundupplevelser genom att kombinera nyskapande kreativitet med ny teknik. I denna föreläsning kommer Alex att utforska lojalitetspsykologin och avslöja några av de bästa taktikerna för att hålla dina kunder nöjda.

Tidigare Head of Digital för Virgin Group, ansvarig för Global Digital Strategi för varumärket Virgin Group samt för Sir Richard Bransons personliga digitala strategi.

Ole Petter Nyhaug

Ole Petter Nyhaug

Unik insikt i branscher och marknadstrender
Analysexperten Ole Petter Nyhaug är känd för sina marknadsanalyser och har jobbat som analytiker för några av världens starkaste varumärken. Ole Petter brinner för att hjälpa företag att hitta och dokumentera nya marknadsmöjligheter baserade på konsumentinsikter och innovativa metoder.

Partner och kreativ chef för Opinion AS, Norges största analysföretag inom marknadsanalys och konsumentinsikter.

Foto: Hampus Lundgren/NHO

Anmälan

Säkra din plats redan nu. Du kan även tipsa en kollega om eventet.


Jag anmäler mig!


För mer information eller eventuella frågor, kontakta christine.sandmark@stralfors.se.

Välkommen!