Elevate!

Den 28 maj 2024 är det dags för Smarter Communication Summit, vårt nordiska digitala event. I flera år har PostNord Strålfors samlat experter, kunder, partners och ledare i ett enda syfte; att dela med sig av nya insikter och perspektiv.

Temat för Smarter Communication Summit 2024 är Elevate. Vi kommer att diskutera AI och hur nästa generations teknik kommer att påverka företag och vårt samhälle. Genom inspirerande huvudtalare, externa experter och spännande kundcase från hela Norden, siktar vi på att utmana traditionellt tänkande och uppmuntra till en nyfikenhet kring digital kommunikation med era slutkunder.

I år kommer eventet att ledas av Elin Hauge. Elin är en expert inom AI och affärsstrategi. I sina föreläsningar ger Elin ett tankeväckande och visionärt perspektiv på tillämpningen och användandet av artificiell intelligens i näringslivet och samhället.

Upplev ett event med nya insikter, inspiration och lärande och på Smarter Communication Summit 2024. Låt oss tillsammans lyfta framtiden för digital kommunikation och kundinteraktion till nya höjder.

Välkommen till Smarter Communication Summit.

Datum: Tisdagen den 28. maj från kl. 09:00 till 10:30
Plats: Digital
Språk: Eventet är på engelska
Pris: Det är gratis att delta


Anmäl dig till Smarter Communication Summit 2024

Events Summit 2024

Program 

Keynote

Elin Hauge, AI & Business strategist

Elin Hauge

Elin Hauge är expert inom AI och affärsstrategi och har nominerats till Årets Talare 2024 av MySpeaker. 

Elin har över 20 års erfarenhet av att koppla samman affärsvärde och digital teknik. Hon är skicklig på att integrera affärsstrategi, teknik och mänskliga aspekter och ger nya insikter i välkända utmaningar. Med en kombination av humor och pragmatism ger hon en realistisk bild av nuet och inspirerande tankar om framtiden.

Med en bakgrund i biofysik, medicinsk teknologi och managementvetenskap, samt över 20 års erfarenhet i ledande och rådgivande roller inom försäkring och teknik, är Elin idag styrelseordförande och medlem i flera teknikföretag.

elinhauge.com

Talare

Anna Wennerstrand, Communications och Brand Manager på KF

Anna Wennerstrand

Anna Wennerstrand är tidigare kommunikations- och varumärkeschef på Coop. Hon spelade en avgörande roll under en av de mest omfattande cyberattackerna i Sverige och Europa, som riktade sig mot tusentals företag sommaren 2021. Idag är Anna kriskommunikationsexpert, diplomerad coach och grundare av Hamkke, där hon hjälper sina kunder som konsult att effektivisera kommunikation och ledarskap.

Ulrik Falkner Thagesen, CEO e-Boks

Ulrik Falkner Thagesen, CEO e-Boks

Ulrik Falkner Thagesen har varit VD för e-Boks sedan januari 2017. Innan dess var han nordisk VD för MediaCom och en del av den europeiska verkställande kommittén. Han har också varit involverad i olika startups och haft styrelseposter i digitala företag, inklusive Basisbank, Realfiction, Peytz & Co och Northmedia. Dessutom är han mentor på Copenhagen Fintech.

Henrik Lönnevi, CEO Kivra

Henrik Lönnevi, CEO Kivra

Henrik Lönnevi är VD på Kivra sedan mars 2023. Han valdes in i GodEls styrelse 2019 och är sedan maj 2022 styrelseordförande i GodEl.

Dessförinnan har han bland annat varit CCO (Chief Commercial Officer) för Telias konsumentaffär, CCO för konsumentaffären på Tele2 och startat svensk verksamhet för elhandelsbolaget Telinet. 

Kundcase

Kundcase Scandic

Automatisering sparar tid och ökar datasäkerheten

Scandic, den största hotellkedjan i Norden, har revolutionerat sin digitala posthantering.

Scandics kärnvärden omtanke, äkthet, professionalism och mod genomsyrar deras dagliga verksamhet och driver deras engagemang för att leverera enastående gästupplevelser.

Följ med oss när vi tillsammans med Gitte Møberg, finanschef på Scandic, tar del av detta spännande kundcase och delar med oss av hur vår lösning har effektiviserat Scandics processer, frigjort värdefull tid och förbättrat deras datasäkerhet.

Kundcase Telia

Partnerskap har varit drivkraften bakom ny digital utveckling

”Det är det bästa vi har gjort gällande fakturering på länge”

Telia har utvecklats från en traditionell telekomoperatör till ett modernt medie- och teknikföretag. Telia Finland är en pionjär inom digitalisering av fakturering, och samtidigt fortsätter de att hitta nya sätt att driva digital transformation.

Ta del av Telias strategiska partnerskap med Strålfors när vi välkomnar Pasi Tolvanen, Senior Manager på Telia. Han kommer att utveckla hur detta partnerskap inte bara har möjliggjort högkvalitativ fakturering och kundservice, utan också har varit den drivande kraften bakom nya digitala framsteg.

Kundcase Frende Forsikring

Effektivisering av dokumenthantering

Enastående kundservice, banbrytande teknik och engagemang för kundernas behov har placerat Frende Forsikring i framkant inom försäkringsbranschen. Frende Forsikring har byggt upp en imponerande kundbas med över 250 000 kunder och toppar listan i Norges största kundservicemätning 2023 (KSindeks).

En stor utmaning inom försäkringsbranschen är hanteringen av ett stort antal dokument som behöver skickas till kunder. Vi kommer att få besök av Kristoffer Schmidt, Business Developer, och Truls Langeland, System Responsible, från Frende Forsikring, som har effektiviserat sin dokumenthantering med hjälp av Strålfors.

Se innehåll från tidigare Summits

SCS-2022_16-9.jpg

Rethink!

Den 25 oktober arrangerades årets Smarter Communication Summit på temat "Rethink!". Närmare 1000 deltagare från alla nordiska länder följde eventet live och online. Du kan nu ta del av videoinspelningar från keynotes, kundcase och paneldiskussioner och få inspiration till innovation.

SCS2021_BrandImage_1080x608_8.jpg

Smarter Communication Summit 2021

Årets Smarter Communication Summit lockade över 1000 registrerade deltagare som följde eventet digitalt och live på en nordisk och fyra lokala scener. 40 olika talare inspirerade genom att dela med sig av expertis och erfarenhet inom ämnena "Powered by Change" och "The Future of Payments".

Summit-2020_16-9.jpg

Smarter Communication Summit 2020

I år hölls Smarter Communication Summit för första gången som ett nordiskt och helt digitalt event. Hade du inte möjlighet att följa det live så har du nu chansen att se det i efterhand. Här kan du ta del av alla keynotes och kundcase.