Payment-Management_Video-preview.jpg

Smarta betalningslösningar ger nöjdare kunder

Den digitala utvecklingen öppnar upp för nya sätt att möta kundens önskemål. Med Payment Management blir komplexa fakturabetalningar enkla.

Våra Payment Management lösningar
Etikk-teknologi_2_16-9_NY.jpg

Etik+teknik ger nordisk fördel

Betalningslösningar från Kina och USA dominerar den globala e-handeln. Men mittemellan de två stormakterna försöker den norska uppstickaren Vipps norpa åt sig en del av kakan.

Hjelp-til-a-navigere_16-9_NYAST.jpg

Hjälp att navigera på ny spelplan

I takt med att antalet betaltjänster ökar blir det allt viktigare för företag att inkludera Payment Management i sin omnikanalstrategi. När konsumenten själv får välja betalmetod ökar både lojaliteten och betalningsviljan.

Nye-apper_16-9.jpg

Nya apparna tar sikte på drömmar

Få hjälp med din vardagsekonomi. Nå ditt sparmål. Förverkliga dina drömmar. Analystjänsterna är det senaste inom appekonomin och vänder sig särskilt till millennials.

Lösningar

Internet-Bank-Invoice_16-9

Internetbankfaktura

Internetbankfaktura är en fakturakanal som över 3,6 miljoner svenskar använder idag. Kunderna kan betala sina räkningar när de själva vill. Enkelt och säkert.

Mobilfaktura-16-9.jpg

Mobile Invoice

Vill dina kunder själva bestämma hur de ska betala fakturan? Med Mobile Invoice får de flera olika betalningsmöjligheter direkt i telefonen – snabbt och enkelt.

Payment-in-DMB_16-9.jpg

Betalning i digitala brevlådor

Betalningar direkt i en digital brevlåda eliminerar risken för felbetalningar och sena inbetalningar minskar. Det ger dig ett bättre pengaflöde.

Paper-Invoice-puff-16-9.jpg

Paper Invoice

Den traditionella pappersfakturan är enkel att målgruppsanpassa. Det är en trygg och populär betalform som smidigt kan kopplas till digitala tjänster.

3-1_swish.jpg

Swish

Swish är den populäraste mobilbetalappen i Sverige med sex miljoner användare. Den ger dina kunder möjlighet att betala med bara några tryck på mobilen. Snabbt, tryggt och enkelt.