E-post och SMS

Kommunikation på mottagarens villkor är nyckeln till goda resultat. Individuellt anpassad kommunikation via kanaler som mottagaren använder och föredrar ökar kundlojaliteten.

stralfors-mobility-email-communication.jpg

Med våra digitala kommunikationslösningar ger vi dig obegränsade möjligheter för din digitala kommunikation. Du kan till exempel koppla ihop aktiviteter på din webbplats med e-post och SMS-kommunikation. Det ger dig en förbättrad interaktion med dina kunder och en bättre kunskap om din marknad och dina kunder.

Vi erbjuder både separata lösningar med e-post och SMS, såväl som kommunikation som integreras med andra tjänster, exempelvis kundlojalitetsprogram och e-fakturor. En ökad interaktivitet med direkt dialog och återkoppling ökar även möjligheterna att styra trafik och försäljning till din webbplats.

SMS är en direkt kanal som ger möjlighet att komma nära kunden i precis rätt tid och på rätt plats inför ett köp. Genom att utnyttja de möjligheter som aktivitetsbaserad kommunikation ger, kan ett textmeddelande, såsom en kampanjkod eller en inbjudan till en kundhändelse, automatiskt skickas till de kunder som interagerar med dig.