Frågor till en EDI-expert

PostNord Strålfors är en av Sveriges största leverantörer av EDI-tjänster och vi samarbetar med några av Sveriges största kunder. Vår erfarenhet av Business Integration Management och EDI är stor. Här har vi sammanställt de vanligaste frågorna folk har kring EDI i intervjuform, för att du ska kunna sätta dig in i ämnet och lära dig mer.

16-9_varfor-EDI.jpg

Varför behöver jag EDI?

Oavsett om du är "säljare" eller "köpare" och oavsett om du är intresserad av att lösa hanteringen av ordrar eller av fakturering, så kan vi hjälpa dig. Så här säger vår expert om "varför".

16-9_mojligheter-med-EDI.jpg

Vilka möjligheter ger EDI?

Mindre lagerhållning, färre felkällor och mindre administration. Med EDI blir ditt företag effektivare och din personal kan fokusera på rätt saker. Våra EDI-lösningar stödjer även transport- och logistikflöden.

16-9_komma-igang.jpg

Hur kommer jag igång?

Varje steg mot en mer digitaliserad organisation med elektroniska flöden är bra. Vänta inte med att börja -  jobba mer proaktivt än reaktivt. Vår expert tipsar om några grundläggande saker att tänka på.

Utnyttja alla dina möjligheter - bli effektivare med EDi

Behöver du konkreta tips på hur ditt företag kan utnyttja alla fördelar med EDI? Vill du komma igång och ha det första samtalet? Vi har experterna som kan hjälpa dig.