Dynamisk kommunikation

Med Dynamisk kommunikation gör du all information och alla fakturor till intressanta och interaktiva dokument som dina kunder vill läsa och utforska. Lösningen är helt flexibel och stöder leverans i omnikanal.

dynamisk_kommunikation.jpg

Med PostNord Strålfors lösning Dynamisk kommunikation skräddarsys innehållet efter kanalen och mottagaren.

Fakturan är inte bara ett dokument som berättar för dina kunder hur mycket de ska betala för de tjänster eller produkter du levererar. Den är i många fall också det enda de ser från ditt företag vardagen. 

Dynamisk kommunikation betyder att du kan skicka alla typer av administrativa budskap till exakt den kanal som kunden föredrar – till exempel till en digital brevlåda, direkt till mobilen som SMS, via en EDI-lösning eller till en mobilapp. Det betyder också att du kan erbjuda dina kunder möjligheten att ta emot all administrativ kommunikation i mobilen. 

All information på en plats 

När du skapar dina utskick gör du enkelt de justeringar som krävs på ett enda ställe. Sedan slår korrekturet automatiskt igenom på alla platser och i alla kanaler – samtidigt. Du kan enkelt förhandsvisa resultatet på skärmen för alla plattformar och kanaler. Det är också möjligt att kontrollera och godkänna dokument på via mobil. 

Se hur det fungerar att arbeta med korrektur inför ett utskick i omnikanal.

Med Dynamisk kommunikation kan dina kunder själva välja när och hur de tar emot dina budskap. Det kan vara som webbsida i mobilen, där innehållet automatiskt och responsivt anpassar dig till den enhet och skärmstorlek som krävs, eller som en printad faktura i brevlådan. 

Interaktiva upplevelser 

Det är också möjligt att göra din administrativa kommunikation interaktiv, för att ge dina kunder en större upplevelse. Till exempel kan du låta dina kunder utforska detaljer om förbrukning eller saldo och visuellt visa med statistik och interaktiva diagram. Eller varför inte lägga till ett erbjudande till dina trogna kunder i en specifik målgrupp. Med Dynamisk kommunikation är det bara fantasin som sätter gränser. 

Här har vi samlat ett antal exempel på Dynamisk kommunikation.

Glöm inte att klicka runt på alla länkar och testa funktionerna.