E-faktura

E-faktura är det effektiva sättet att hantera distribution av fakturor mellan företag. PostNord Strålfors stödjer elektronisk fakturahantering med standardiserade och kostnadseffektiva lösningar, för både stora och små företag.

E-faktura, en tjänst från PostNord Strålfors

PostNord Strålfors EDI-tjänster är förstahandsvalet för de flesta företag som vill möjliggöra kommunikation mellan olika faktureringssystem. Detta eftersom Strålfors EDI (Electronic Data Interchange) har förbindelser till alla större aktörer på den nordiska marknaden, samt till operatörer över hela världen.
Läs mer om PostNord Strålfors EDI-lösningar

PostNord Strålfors erbjuder givetvis också e-fakturering via internetbank i Sverige, Norge och Finland. Att skicka fakturor via internetbanken är en fördel för både mottagare och avsändare. Det gör att din kundservice levererar högre kvalitet, samtidigt som du minskar kostnaderna för distribution och administration. Dessutom kan dina kunder hantera sina betalningar exakt när och var de vill.
Läs mer om PostNord Strålfors lösning Internetbankfaktura

PostNord Strålfors tjänster inom elektronisk faktura gör det möjligt att konvertera mellan avsändarens och mottagarens format. Dessa format kan vara standardiserade eller kundunika. Lösningen har även webbverktyg för självbetjäning och spårning. PostNord Strålfors stödjer Svefaktura och Edifact.
Läs mer om Svefaktura

Du vet väl att du kan nå dina fakturamottagare, var de än befinner sig i världen? PostNord Strålfors är accesspunkt i den icke-vinstdrivande organisationen PEPPOL, Pan-European Public Procurement Online.
Här kan du läsa mer om Peppol

Har du små företag bland dina kunder som inte har stöd för ERP-system? PostNord Strålfors löser detta genom att erbjuda webbfakturor till internetbanken. Lösningen är ett tillägg till internetbanken i fakturatjänsten för B2C. Små företag kan också nås genom att fakturan bifogas som en PDF i ett e-postmeddelande.