Card Solutions

Elektroniska kort möjliggör affärsmodeller och ökar försäljning och kundlojalitet. Med Card Solutions levereras allt från sim- till presentkort, skräddarsydda för dina behov. Och ger dig full koll på logistikflödet.

Elektroniska kort som skräddarsys efter dina behov är värdefulla verktyg. Ett sim-kort kan omvandla en industrimaskin till en Internet of things-produkt och möjliggör avancerade affärsmodeller. Och presentkort och kundklubbskort ökar försäljning och kundlojalitet.

Skräddarsydda kort för dina behov

Card Solutions är väldigt en kostnadseffektiv och flexibel lösning. Du kan beroende på dina behov välja vilken kortteknologi som helst och bestämma hur kortet ska konfigureras. Varje enskilt kort kan personaliseras för mottagaren, både vad gäller kortets utseende och mjukvarans programmering. Dessutom kan du producera små upplagor, eller ha en storskalig produktion med många kortversioner för olika målgrupper.

Alla typer av kort för alla ändamål

Varje kortlösning anpassas till dina och dina kunders behov, om det så är maskin till maskin-kommunikation, CA-kort till tv-boxar eller lojalitetskort till kundklubbar. Vi tillverkar kort för många olika ändamål med alla tillgängliga kort-teknologier:

  • Kontaktlösa NFC- och RFID-kort: Vanligt till resekort i många olika varianter – årskort, periodkort eller engångskort i enklare material. Även lämpligt till exempelvis passerkort.
  • Chip-kort: Används i sim-kort, som gör det möjligt att koppla upp alla möjliga föremål, allt från industrimaskiner till övervakningskameror. Sådan maskin-till-maskin-kommunikation (M2M) och Internet of Things (IoT) skapar helt nya möjligheter för din affär. Tekniken används också till CA-kort som sätts i tv-boxar.
  • Magnetkort: Ofta använt till lojalitetskort för kundklubbar som stärker din kundrelation och är även vanligt i presentkort, som är en bästsäljare hos många stora handelsbolag. Är också vanligt till passerkort.

Full koll på logistikflödet – från produktion till leverans

Våra kunder har ofta många olika produkter att hålla reda på. Eftersom vi sköter hela produktionskedjan, från kortproduktion och programmering till tryck av följebrev och leverans, så får du full koll. I lösningen kan du följa hela produktionsprocessen, allt från att se var ett specifikt kort befinner sig i processen till att se exakt lagerstatus.

Precis i tid-produktion eller lagerhållning

Med Card Solutions flexibla upplägg kan du själv välja hur logistikflödet ska se ut. Om du vill slippa lagerhållning så kan vi på beställning producera och leverera så att din kund får kortet precis i tid. Men det är också möjligt att producera i bulk och lägga korten på ett lager, varifrån återförsäljare och ombud sedan kan beställa. Vi kan även hjälpa dig med internationella leveranser och förtullning i olika länder.

Hög säkerhet

Card Solutions är säkrad, från produktion till leverans. Produktion och lagerhållning av kort sker i säkra lokaler med strikt begränsad åtkomst och separata IT-system. Kortleveranserna är fullt spårbara och korten i sig säkras genom olika tekniker, bland annat avancerad kryptering. Dessutom aktiveras korten i berörda IT-system först när de levereras.

Många nöjda kunder

Card Solutions är en välanvänd lösning, med cirka 60 miljoner levererade kort årligen, som har dokumenterat goda resultat och många nöjda kunder, allt från länstrafikförvaltningar till globala företag.

Jeanette-Wittgren_Cirk-375px_Bg-transp.png
Jeanette Wittgren
Sales Manager

Skräddarsy dina elektroniska kort
Behöver du ett kort till kundklubben, ett CA-kort till tv-boxar eller sim-kort för att koppla upp din produkt? Vi hjälper dig från förstudie och teknikval till produktion och leverans.

+46 (0) 76 881 20 51
jeanette.wittgren@stralfors.se

Skicka ett meddelande

Kundcase och fördjupningar

Skanetrafiken_16-9.jpg

Skånetrafiken

Skånetrafiken i Sverige lanserar ett kort för ID-baserat resande i samarbete med PostNord Strålfors. Resultatet blir smartare och miljövänligare biljetthantering och effektiv kortdistribution.