Application Login

Application Login ger dig en översikt över alla webbgränssnitt och verktyg som PostNord Strålfors kan erbjuda.

Mina supportärenden

Via Mina supportärenden kan man enkelt kommunicera med PostNord Strålfors kundtjänst.

Track & Trace

Med Track & Trace kan du enkelt följa dina transaktioner i realtid.

 eArkiv

PostNord Strålfors eArkiv erbjuder säker lagring av all fysisk och digital kommunikation.

EDI-portalen

PostNord Strålfors erbjuder ett antal webbverktyg för att förenkla din dagliga hantering av dina EDI-flöden. Här finner du t.ex. EDI Track & Trace-verktyg för att följa dina transaktioner i realtid.

Internetbanksfaktura-portalen

Med PostNord Strålfors tjänst Internetbankfaktura kan du enkelt skicka fakturor direkt till alla internetbanker som är anslutna till e-faktura.

Access Interactive

Access interactive är ett webbgränssnitt för alla som arbetar med kundkommunikation. Du får full kontroll över dina utskick och kan anpassa innehåll och utseende både i digitala och fysiska kanaler.

We Mail on Demand

Via vårt moderna webbgränssnitt We Mail On Demand skickar du enkelt brev till dina kunders fysiska eller digitala brevlådor.

Webb EDI

Webb EDI är till för dig som vill erbjuda dina leverantörer ett sätt att kommunicera med dig elektroniskt. I sin enklaste form kan Webb EDI fungera som ett fakturaverktyg, men tjänsten kan även anpassas till att förmedla ordrar till leverantörer och enkelt få tillbaka orderbekräftelser och leveranaviseringar.

PostNord Strålfors webshop

PostNord Strålfors webshop är en lättanvänd webbportal där du och dina kollegor kan beställa lagervaror, trycksaker och marknadsmaterial.