Vi är din digitaliseringspartner

Världen förändras och med den förutsättningarna för god kommunikation. Vi har lösningarna dina kunder kräver för både fysiska och digitala kanaler. Du hittar mer företagsinformation på stralfors.com.

PostNord Strålfors utvecklar och erbjuder kommunikationslösningar som ger företag med många kunder och leverantörer helt nya möjligheter till personliga och starkare kundrelationer.

Vi lever i tid där individuella behov reglerar vardagens alla kommunikationsutmaningar. Uppmärksamhet är den nya valutan och det är konsumenterna som bestämmer. Att arbeta med kommunikation är mer komplext än någonsin, men det har heller aldrig varit enklare. För idag är kommunikation allt och allt kommunicerar – överallt.

PostNord Strålfors är en stark aktör inom digital kommunikation och vår kärnkompetens är att hantera stora volymer variabel data och distribuera den på rätt sätt, i rätt tid, i rätt kanal till rätt person.

Världen är i ständig förändring. Och vi älskar det!

Idag, när all information måste vara tillgänglig för alla, överallt, är vår kunskap och kompetens mer relevant och efterfrågad än någonsin. Vi ser mönstren och frigör kommunikationens kraft. Vi  låter våra kunder utvecklas och gör det möjligt för dem att utnyttja den fulla kraften i sin data.

Vi säger inte åt våra kunder vad de ska göra eller kommunicera. Vi utformar aldrig deras strategier. Vi ger dem istället kunskap, verktyg och system som gör det möjligt. Vi är också   övertygade om att vi måste arbeta smartare, effektivare och mer lönsamt. Och att vi måste göra det tillsammans. Strategiska partnerskap, kunskapsutbyten och samarbete är viktigare än någonsin tidigare.

Mer om PostNord Strålfors

Strategy_16-9.jpg

Vår strategi

Genom att utveckla vår nordiska plattform för kanaloberoende kommunikationslösningar blir vi våra kunders naturliga digitaliseringspartner, samtidigt som vi säkrar vår ledande position som print- och scanningleverantör.

Sustainability_16-9.jpg

Hållbarhet

Att leda företaget i en hållbar riktning stärker inte bara vår egen konkurrenskraft utan också våra kunders. Läs mer om våra åtaganden som företag, arbetsgivare och social aktör.

CEO-s_Screenshot_16-9.jpg

Ledning

På postnordstralfors.com presenteras våra ledande befattningshavare med kortare personporträtt. Det finns även möjlighet att ladda ner högupplösta bilder för användning i redaktionellt material.