Säker hantering av inkommande post och digital kommunikation

Bransch Bank, finans & försäkring

Idag behöver alla banker och finansbolag ha en säker och effektiv hantering av inkommande post och digital kommunikation. Med stora mängder av känslig information och strikta krav från myndigheter står finansinstitut inför en utmaning när det gäller att upprätthålla säkerhet och samtidigt säkerställa smidiga och effektiva processer.

Automatisera det inkommande flödet med nordisk lösning

Inom bank och finanssektorn ställs höga krav på IT-säkerhet och dokumenthantering. Inkommande post och digital kommunikation behöver tas emot, lagras och hanteras på ett säkert och resurseffektivt sätt. Genom att digitalisera och automatisera processerna sparar företagen tid, resurser och uppfyller samtidigt regelverken i de nordiska länder där de är verksamma.

Strålfors har etablerat framgångsrika partnerskap med stora aktörer inom bank, finans och inkasso i Sverige och övriga Norden. Dessa företag hanterar betydande mängder ofta extra skyddsvärd information och våra kommunikationstjänster inom digitala och fysiska kanaler möjliggör automatisering och effektivisering av processerna med hög datasäkerhet.

Läs mer om våra lösningar:

Hantera inkommande kommunikation säkert och automatiserat

Hantera inkommande kommunikation säkert och automatiserat

Digital Mailroom säkerställer att all inkommande post och digital kommunikation samlas in och distribueras automatiskt och digitalt till rätt interna IT-system och mottagare. Systemet är GDPR-säkrat, integrerat med branschens olika dokumenthanteringssystem och kommer kunna hantera framtida kommunikationskanaler.

Läs mer om Digital Mailroom

Lagra dokumentationen digitalt, sökbart och spårbart

Lagra dokumentationen digitalt, sökbart och spårbart

Kundtjänst och andra medarbetare behöver snabb tillgång till rätt dokumentation. Med eArkiv lagras kommunikationen digitalt så att medarbetarna kan söka, spåra, skicka om och ladda ner redan skickade ärenden, avtal och annan kommunikation. Det ger en effektivare hantering och bättre kundupplevelse.

Läs mer om eArkiv

 
Jeanette-Wittgren_500px_Bg-Grey-WG1_2402.jpg
Jeanette Wittgren
Sales Manager, PostNord Strålfors

Vill du veta mer om hur du genom digitalisering och automatisering av era processer kan spara tid och resurser och samtidigt uppfylla regelverken när det gäller säkerhet? Kontakta oss så berättar vi mer!

+46 (0)76 881 20 51
Jeanette.Wittgren@Stralfors.se

Skicka ett meddelande

Inspiration och fördjupning

Sigtuna-kommun_16-9_3.jpg

Digitalisering av inkommande post halverar handläggningstiden

Sigtuna kommun är först ut bland Sveriges kommuner att införa digital posthantering. – Att digitalisera den inkommande posten gör vår hantering både enklare och effektivare, samtidigt som posten blir spårbar, säger Åsa Otterbjörk, IT- och digitaliseringschef vid Sigtuna kommun.

Digital-post-guide_16-9.jpg

Säker digital post – guide med 10 goda råd

Är du bekväm med den interna hanteringen av fysiska och elektroniska brev i din organisation? Och hur säkerställer ni att all inkommande post distribueras till rätt mottagare? Ladda ner vår guide med tips om hur ni får all post att hamna rätt!