Webinars

Webinar 1/10: Mottagarmakt - effektiv kommunikation på kundens villkor

Tiden då man kunde kommunicera via bara en kanal är sedan länge förbi. PostNords undersökning Mottagarmakt visar på kanalernas olika styrkor, och varför det är så viktigt att låta mottagarna välja själva. Undersökningen visar att 85 procent tycker att det är mycket eller ganska viktigt att själva få välja hur de tar emot sin kommunikation.

Digitaliseringen går snabbt och den tekniska utvecklingen är exponentiell. Få områden har förändrats lika tydligt av digitaliseringen som betalningar. Fler och fler använder till exempel mobiltelefonen för betalning.

I detta webinar får vi lyssna på Thomas Klamell som berättar mer om undersökningen Mottagarmakt. Thomas Otterlund kommer att förklara hur företag genom en omnikanallösning låter kunderna välja själv hur, när och i vilka kanaler de vill ta emot sin kommunikation och betala sina fakturor. Smidiga lösningar utan onödiga hinder ger både snabbare betalningar, en bättre kundupplevelse och lojalare kunder. Jonas Fredriksson visar hur några av PostNords Strålfors kunder arbetar framgångsrikt med detta.

Tid: Torsdagen 1 oktober kl. 08.30-09.10
Webinariet är kostnadsfritt

Jag vill delta

Praktisk information

Du loggar in via en länk som skickas till den e-post du anger i anmälan. Vi rekommenderar att du ansluter till webinaret senast 5 minuter innan det startar.

Kontrollera att ljudet på din dator är aktiverat när du anslutit till eventet.

Om du har några frågor om webinaret så kan du kontakta Christine Sandmark, christine.sandmark@stralfors.se.

Välkommen den 1 oktober!

Newsletter-Bg_3-1_SE.jpg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt e-nyhetsbrev och håll dig uppdaterad om de senaste kommunikationstrenderna och hur du kan kommunicera smartare och mer effektivt.

Kom igång!