Rethink!

Rethink digital communication. Rethink payment solutions. Rethink customer interaction. 

I en digital värld är det enkla ofta det svåra. Den som lyckas bäst med att förenkla det komplexa vinner. Både kunder och förtroende. PostNord Strålfors drivs av att hjälpa våra kunder att hjälpa sina kunder. Tillsammans med våra partners vill vi skapa en digital värld utifrån kundernas behov. Det tycker vi är smart. Detta är Smarter Communication Summit - vårt årliga digitala nordiska event

Under eventet kommer du att inspireras av keynotes, kundcase och diskussioner. Allt med ett enda syfte - att inspirera dig att tänka om. Smarter Communication Summit 2022 är ett livesändning där våra kunder, partners och externa experter delar kunskap och insikter. Allt under ledning av den digitala experten och entreprenören Judith Wolst.

Tid: Tisdag den 25 oktober kl. 12:30 till 15:00
Pris: Det är gratis att deltaga
Målgruppen: Eventet är för dig som har ansvar och arbetar med digitalisering av er kommunikation och processer.


Anmäl dig här

Om du är kund eller partner till PostNord Strålfors och vill delta på plats för eventet på Space Stockholm den 25 oktober kontakta christine.sandmark@stralfors.se för mer information och anmälan.

Events SCS 2022

Nordiskt program 

12:30 - Välkommen 

Judith Wolst, keynote

Judith Wolst

Judith Wolst är entreprenör, digitaliseringsexpert och en populär föreläsare. Hon gör trendspaningar kring digitala trender, kommunikation, den mänskliga aspekten i en digital värld och om hur vi ska ta oss an framtiden. Hösten 2018 skrev hon boken ”Digital panik – Få koll på läget!”. Hon blir ofta inbjuden av media som digital expert i olika sammanhang. Hon har även erfarenhet av att både framför och bakom kameran. Bland annat som programledare för Expressen TV, i morgonsoffor och som moderator för digitala konferenser.

judithwolst.se

12:40 - Keynote 

Jeremy White

Jeremy White

Jeremy White är Senior Innovation Editor för Wired, den inflytelserika trendtidningen som täcker teknologier och företag som bygger framtiden.

Han dyker också upp på BBC och Sky News och har skrivit om teknik och design i mer än 10 år. Innan Wired var Jeremy digital redaktör på Financial Times. Jeremy är en inspirerande keynote som talar om framväxande trender och tekniska förändringar som kommer att påverka både konsumenter och företag, såsom artificiell intelligens, the Real Metaverse, FinTech, Digital Transformation, Cyber ​​Security, Automation and Robotics med mera.

jeremy-white.co.uk

13:00 - "Rethink Payments"

Patrik Göthlin, Tink

Patrik Göthlin, COO på Tink.

Tink grundades i Stockholm 2012 och en del av Visa sedan 2022. Det är Europas ledande öppna bankplattform som gör det möjligt för banker, fintechs och startups att utveckla datadrivna finansiella tjänster.

Dess nuvarande partners inkluderar PayPal, NatWest, ABN AMRO, BNP Paribas, Nordea, SEB och American Express. Före Tink hade Patrik ledande befattningar på Bambora och Bain & Company.

13:10 - Digitalisering och hållbarhet

Stefan Karlsson, Ikano Bank

Stefan Karlsson, Ikano Bank

Judith Wolst och Stefan Karlsson om Digitalisering & hållbarhet - teknikens roll i den gröna omställningen.

Stefan kommer att berätta om Ikano Banks hållbarhetsarbete och resultat de senaste åren.

13:20 - Paus

 

Svenskt program 

13:30 - Kundcase Öresundskraft

Charlotta Björling och Lisa Nilsson, Öresundskraft

Att skapa en bra kundupplevelse i energibranschen

Charlotta Björling, CX- och lojalitetsansvarig B2B och Lisa Nilsson Ödlund, CX- och lojalitetsansvarig B2C Öresundskraft

Öresundskraft förstår värdet av en strålande kundupplevelse och visar hur viktigt och utmanande det är att strategiskt och datadrivet arbeta med att mäta och ständigt förbättra kundernas upplevelse.

13:40 -Keynote

Jan Olsson, kriminalkommissarie, Polisens Nationella IT-brottscentrum (NOA)

Cyberkriminalitet – kan man ens skydda sig?

Jan Olsson, kriminalkommissarie, Polisens Nationella IT-brottscentrum (NOA)

Cyberkriminaliteten och fenomen som phising, överbelastningsattacker och internets baksida - Darknet. Jan Olsson målar upp ett hotfullt scenario med ekonomiska konsekvenser men också hur man kan ta sig an de nya utmaningarna och hur vi kan ta oss ur det som är digitaliseringens baksida.

Jan Olsson har arbetat som svensk polis i 30 år, varav 14 år som expert på bedrägeri. Han var med och startade Nationellt bedrägericentrum och har varit på Nationellt IT-brottscentrum (Noa) / Svenskt Cyberbrottscentrum (SC3).

14:00 - Kivra

Adam Hultén, Business Unit Manager Kivra for Business

Kivra

Adam Hultén, Business Unit Manager Kivra for Business

5.4 miljoner privatpersoner och 100 000 småföretagare – så många når Kivra idag. För att ytterligare förenkla för företagare och hjälpa er nå ut till ännu fler SME storsatsar Kivra på Företagsbrevlådan. Adam Hultén berättar hur Kivra sluter cirkeln i det digitala ekosystemet och gör småföretagandet smidigare.

14:10 - Partnerskap med Tink 

Vegard Haveland, Nordic & Baltic Payment Lead, Tink

A2A-betalningar 

Vegard Haveland, Nordic & Baltic Payment Lead, Tink

Tinks banbrytande teknik för Open Banking skapar möjligheter att koppla ihop fysiska fakturor med digitala betalningar.

Tink grundades i Stockholm 2012 och en del av Visa sedan 2022. Det är Europas ledande öppna bankplattform som gör det möjligt för banker, fintechs och startups att utveckla datadrivna finansiella tjänster.

14:20 - Kundcase Avida Finans

Christopher Dughieri, COO på Avida

Digital transformation i hög fart

Christopher Dughieri, COO på Avida

En resa mot att bli marknadsledande med kontrollerad risk och regelefterlevnad.

 

15:00 – Avslutning 

 

I SAMARBETE MED

KivraTinkJoistoLINK Mobilitye-Boks

Innehåll från tidigare Summits

SCS2021_BrandImage_1080x608_8.jpg

Smarter Communication Summit 2021

Årets Smarter Communication Summit lockade över 1000 registrerade deltagare som följde eventet digitalt och live på en nordisk och fyra lokala scener. 40 olika talare inspirerade genom att dela med sig av expertis och erfarenhet inom ämnena "Powered by Change" och "The Future of Payments".

Summit-2020_16-9.jpg

Smarter Communication Summit 2020

I år hölls Smarter Communication Summit för första gången som ett nordiskt och helt digitalt event. Hade du inte möjlighet att följa det live så har du nu chansen att se det i efterhand. Här kan du ta del av alla keynotes och kundcase.

SCS-2019_Collage_Webb_16-9.jpg

Smarter Communication Summit 2019

Smarter Communication Summit 2019 samlade kunder, samarbetspartners och medarbetare till en dag som kretsade kring olika perspektiv på kundinsikt och hur digitala tjänster kan användas för att skapa bättre kundupplevelser.