Rethink!

Rethink digital communication. Rethink payment solutions. Rethink customer interaction. 

I en digital värld är det enkla ofta det svåra. Och den som lyckas bäst med att förenkla det komplexa vinner - både kunder och förtroende. PostNord Strålfors drivs av att hjälpa våra kunder att hjälpa sina kunder. Tillsammans med våra partners vill vi skapa en digital värld baserat på kundernas behov. Det tycker vi är smart. Detta är Smarter Communication Summit.

Smarter Communication Summit är ett nordiskt digitalt event med svenska, danska, norska och finska scener.

Under eventet kommer du att inspireras av keynotes, kundcase och diskussioner. Allt med ett enda syfte - att inspirera dig att tänka om. Smarter Communication Summit 2022 är ett livesändning där våra kunder, partners och externa experter delar kunskap och insikter. Allt under ledning av den digitala experten och entreprenören Judith Wolst.

Tid: Tisdag den 25 oktober kl. 12:30 till 15:00
Pris: Det är gratis att deltaga
Målgruppen: Eventet är för dig som har ansvar och arbetar med digitalisering av er kommunikation och processer.


Anmäld dig här

 

Events SCS 2022

Keynotes

Judith Wolst, keynote

Judith Wolst

Judith Wolst är entreprenör, digitaliseringsexpert, författare och hyllad talare. Judith undersöker digitala trender, kommunikation, den mänskliga aspekten av den digitala världen och hur vi bör närma oss framtiden. 2018 gav hon ut boken ”Digital panik: få en överblick över situationen” (Digital panik: Håll koll på situationen!), som beskriver och förklarar den digitala utvecklingen. Judith har medverkat som digital expert i flera tv-program.

Under 2022 fick hon utmärkelsen  "MySpeaker of the Year" i kategorin "Future".

judithwolst.se

Jeremy White

Jeremy White

Jeremy White är senior innovationsredaktör på Wired, den inflytelserika trendtidningen som bevakar teknologier och företag som formar vår framtid. Jeremy syns regelbundet på BBC och Sky News, och han har mer än 10 års erfarenhet av att skriva om teknik och design. Före sin tid på Wired var Jeremy digital redaktör på Financial Times.

Jeremy är en inspirerande keynote som talar om nya trender och tekniska förändringar som kommer att påverka såväl konsumenter som företag - inklusive artificiell intelligens, Real Metaverse, FinTech, digital transformation, cybersäkerhet, automation, robotik med mera.

jeremy-white.co.uk

 

I SAMARBETE MED

KivraTinkJoistoe-Boks

Innehåll från tidigare Summits

SCS2021_BrandImage_1080x608_8.jpg

Smarter Communication Summit 2021

Årets Smarter Communication Summit lockade över 1000 registrerade deltagare som följde eventet digitalt och live på en nordisk och fyra lokala scener. 40 olika talare inspirerade genom att dela med sig av expertis och erfarenhet inom ämnena "Powered by Change" och "The Future of Payments".

Summit-2020_16-9.jpg

Smarter Communication Summit 2020

I år hölls Smarter Communication Summit för första gången som ett nordiskt och helt digitalt event. Hade du inte möjlighet att följa det live så har du nu chansen att se det i efterhand. Här kan du ta del av alla keynotes och kundcase.

SCS-2019_Collage_Webb_16-9.jpg

Smarter Communication Summit 2019

Smarter Communication Summit 2019 samlade kunder, samarbetspartners och medarbetare till en dag som kretsade kring olika perspektiv på kundinsikt och hur digitala tjänster kan användas för att skapa bättre kundupplevelser.