Events Summit 2024

Elevate!

Den 28 maj livesändes Smarter Communication Summit 2024. Ett digitalt och nordiskt event för närmare 1 000 personer.

Temat för eventet var ”Elevate” – med fokus på AI och hur nästa generations teknik kommer att påverka företag och vårt samhälle. Genom inspirerande talare, externa experter och spännande kundcase från hela Norden, ville vi utmana traditionellt tänkande och uppmuntra till en nyfikenhet kring digital kommunikation med era slutkunder.

Du har nu möjlighet att titta på alla inslag från eventet.

Höjdpunkter från eventet

Innehåll från Smarter Communication Summit 2024

Introduktion till temat "Elevate"

Årets moderator och huvudtalare, Elin Hauge, välkomnar till Smarter Communication Summit 2024 tillsammans med Lisbet Karlsson, CEO för PostNord Strålfors.

Digitala brevlådor och kundkommunikation

Vi diskuterar digitala brevlådor och digitalisering av kundkommunikation i Norden med Henrik Lönnevi, VD för Kivra, Ulrik Falkner Thagesen, VD för e-Boks,  och Lisbet Karlsson, CEO för PostNord Strålfors.

Vi fokuserar på digitala brevlådor, sömlösa upplevelser, kundupplevelser (CX), säkerhet och de senaste trenderna.

Scandic: Automatisering sparar tid och ökar datasäkerheten

Scandic, den största hotellkedjan i Norden, har revolutionerat sin digitala posthantering.

Följ med oss när vi tillsammans med Gitte Møberg, finanschef på Scandic Danmark, delar detta spännande kundcase och hon berättar hur vår lösning Digital Mailroom har effektiviserat Scandics processer, frigjort värdefull tid och förbättrat deras datasäkerhet.

Frende Forsikring: Effektivisering av dokumenthantering

Enastående kundservice, banbrytande teknik och engagemang för kundernas behov har placerat norska Frende Forsikring i framkant inom försäkringsbranschen.

En stor utmaning inom försäkringsbranschen är hanteringen av ett stort antal dokument som behöver skickas till kunder. Vi har besökt Kristoffer Schmidt, Business Developer, och Truls Langeland, System Responsible, från Frende Forsikring, som har effektiviserat sin dokumenthantering med hjälp av Strålfors.

Cybersecurity

Få nya insikter i det ständigt utvecklande landskapet för cybersäkerhet! Cybersäkerhet är inte längre bara en IT-utmaning – det är nu en avgörande del av affärsstrategier och något alla inom organisationen måste vara medvetna om. Men hur kan vi bäst förbereda oss? Hur navigerar vi i kriskommunikation?

Anna Wennerstrand, kommunikationsexpert på Hamkke, delar med sig av sina förstahandserfarenheter från Coops största cyberattack i Sverige 2021. Dessutom ger Hanna Lumikero, CIO på Strålfors, en holistisk syn på IT-säkerhet och hur vi kan skydda våra verksamheter i dagens digitala värld.

AI och affärsstrategi med Elin Hauge

Keynote-session med Elin Hauge, AI- och affärsstrateg samt utsedd till Speaker of the Year 2024 av talarbyrån MySpeaker. Med över 20 års erfarenhet av att koppla samman datadrivna teknologier med affärsvärde har Elin en enastående förmåga att integrera affärsstrategi med användningen av AI. Hon tillför nya perspektiv på välkända utmaningar och avmystifierar jargong och modeord med lätthet.

AI-paneldebatt

Ta del av en spännande AI-paneldebatt med Elin Hauge, Ole Thykær, Nordic Product Manager på Strålfors och Sami Niininen, Head of Business Development på Strålfors Finland. Tillsammans diskuterar de framtida perspektiv och konsekvenser för företag i Norden.

Telia: Partnerskap har varit drivkraften bakom ny digital utveckling

Ta del av Telias strategiska partnerskap med Strålfors när vi välkomnar Pasi Tolvanen, Department Manager på Telia. Han utvecklar hur detta partnerskap inte bara har möjliggjort högkvalitativ fakturering och kundservice, utan också har varit den drivande kraften bakom nya digitala framsteg.

Digitalisering av leverantörer

Stefan Winbo, Nordic Product Manager på Strålfors, berättar om digitalisering av supply chain. Korrekt data, i rätt tid, direkt in i företags egna system är nyckeln till att öka intern effektivitet, skapa en bättre kundupplevelse samt öka försäljningen.

Avslutning

Sammanfattning och avslutning tillsammans med Elin Hauge, Erika Hjertén och Lisbet Karlsson, där vi sammanfattar de viktigaste insikterna från eventet.