Arbeta i ett företag som utvecklas

Ständig förändring. Ständig utveckling. Följ med oss i vår strävan att bli nordens främsta digitaliseringspartner.

Lediga tjänster

Vill du vara med och utveckla framtidens kundkommunikation?

Då kanske du ska börja jobba hos oss. Vi hjälper företag med många kunder att kommunicera effektivare och mer personligt i både fysiska och digitala kanaler.

En av de viktigaste anledningarna till att vi fortsätter vara relevanta på en ständigt föränderlig marknad är vår förmåga att utvecklas och ta till oss ny teknik. Idag är vi stolta över att representera några av de största varumärkena i Norden.

Vi förstår komplexa system och processer och levererar alltid rätt meddelande till rätt person vid rätt tidpunkt och i rätt kanal.

Sedan starten i Ljungby 1919 har vår historia präglats av nyfikenhet och innovation. Erfarenheten av att bryta ny mark har skapat en lösnings- och kundcentrerad kultur som märks än i dag. Vi är prestigelösa människor som alltid försöker göra det bästa av varje situation. 

Världen är i ständig förändring, men genom våra värderingar håller vi fast vid det som är kärnan i vårt erbjudande – kundrelationen. Våra värderingar: Accountable, Brave och Committed guidar oss på vägen framåt. Det betyder att vi är pålitliga, modiga, vi är engagerade, håller vad vi lovar och vi strävar efter att utveckla respektfulla relationer inom alla områden.

Hos oss arbetar människor med olika bakgrund. Mångfald innebär inte bara att vi bättre speglar världen omkring oss, vi tror också att heterogena grupper alltid presterar bättre i längden.

Tillsammans bygger vi partnerskap med våra kunder.

Mer om karriär på PostNord Strålfors

Vacancies_16-9.jpg

Lediga tjänster

Välkommen att söka lediga jobb hos PostNord Strålfors.

Meet-our-people_16-9.jpg

Träffa våra medarbetare

Hör från våra anställda hur det är att jobba på PostNord Strålfors.

Linkedin_16-9_transp.png

Följ oss på LinkedIn

Följ oss på LinkedIn och ta del av nyheter och aktiviteter inom vår verksamhet. Här publicerar vi också löpande information om lediga tjänster som du kan söka.