Våra partners

PostNord Strålfors verksamhet bygger på ett digitalt ekosystem med företag som samarbetar för att kunna erbjuda kunderna den bästa upplevelsen med omnikanalkommunikation.

Vi samarbetar med framstående leverantörer i Norden inom olika områden, t.ex. digitala signaturer, betalningslösningar, arkivering, databehandling, dokumenthantering och digitala affärsprocesser. Vi kan därmed erbjuda de mest effektiva lösningarna och skapa mervärde genom hela digitaliseringsprocessen för företag, myndigheter, organisationer med mera.

KivraTinkLINK MobilityquadientJoistoScriveScrive   Avy   MicroDatae-Bokse-Boks

e-Boks
Kivra är en säker, kostnadsfri och lättanvänd digital brevlåda för interaktion mellan företag och konsumenter. Kivra samlar all värdefull information på ett och samma ställe och erbjuder ett smartare sätt att kommunicera. Idag har Kivra fem miljoner användare i Sverige och över 70 000 företag och offentliga organisationer skickar digital post via tjänsten. Kivra lanserades också i Finland 2020.  

kivra.se

tink
Tink är Europas ledande Open Banking-plattform som gör det möjligt för banker, fintech- och startup-bolag att utveckla datadrivna finansiella tjänster. Genom ett och samma API ger Tink kunderna tillgång till samlade finansiella data, initierar betalningar, berikar transaktioner, verifierar kontoinnehav och bygger verktyg för hantering av den personliga ekonomin. Tink är ansluten till mer än 3 400 banker som når över 250 miljoner bankkunder i Europa. Tink grundades 2012 i Stockholm och blev ett helägt dotterbolag till Visa 2022. Tinks 500 anställda betjänar mer än 300 banker och fintech-bolag på 18 europeiska marknader från kontor i 13 länder.

tink.com

linkmobility
LINK Mobility är en av Europas ledande och snabbast växande leverantörer av mobilkommunikation och mobiltjänster för företag. LINK Mobility erbjuder ett brett utbud av innovativa och skalbara IT-lösningar för olika branscher som gör det enklare för företag och organisationer att kommunicera med sina kunder via mobiltelefon. PostNord Strålfors har utvecklat en faktureringslösning via mobiltelefon, MobilFaktura, i samarbete med LINK Mobility.   

linkmobility.se

Quadient
Quadient är drivkraften bakom världens mest meningsfulla kundupplevelser. Med sin intelligenta omnikanalskommunikation, sina smarta paketskåp och sina smarta postlösningar hjälper Quadient organisationer att snabbt omvandlas, skapa meningsfulla relationer och skapa mervärde genom hela kundresan. Då blir det enklare att föra personer närmare det som är viktigt. Quadient är leverantör till en del av PostNord Strålfors plattform för hantering av kundkommunikation.

quadient.se

Joisto
PostNord Strålfors eArchive-lösning är baserad på Joistos plattform för dokumentlagring. Med Joistos digitala arkiv kan du på ett effektivt sätt organisera, automatisera och indexera stora volymer av dokument och multimedia. Joistos unika blockkedjefunktion spårar och tidsstämplar alla ändringar av ditt dokument och lagrar det i blockkedjans oföränderliga nätverk. Joisto betjänar allt från småföretag till multinationella företag och kan tillgodose företagens behov i takt med att de förändras.

joisto.com

scrive
PostNord Strålfors erbjuder en enkel och säker lösning för digitala signaturer tillsammans med Scrive. Scrive är den ledande nordiska leverantören inom digitalisering och automatisering av avtalsbaserade företagsprocesser med lösningar för elektroniska signaturer och e-identifiering. Dessutom är Scrive en certifierad MitID-mäklare som erbjuder många olika typer av e-identifiering, t.ex. svenskt, norskt, belgiskt, nederländskt, finskt och tyskt BankID samt internationella lösningar som Onfido och Swisscom med mera. Mer än 6 000 kunder i över 50 länder använder Scrives lösningar för onboarding och avtalsteckning med kunder, partner och anställda.

scrive.se

viaduct
Viaduct är ett av Sveriges mest erfarna företag inom ramen för smart administration och digitala företagstjänster. Viaducts egenutvecklade lösningar bygger på konceptet EDI (Electronic Data Interchange) och tillsammans med PostNord Strålfors finns ett brett utbud av tjänster till hands. Den gemensamma portföljen innehåller tjänster och lösningar inom områden som onboarding, säkring av datakvalitet och webbportaler för att hantera fakturor eller hela handelsflödet. Fokus ligger på att leverera värdedrivna lösningar till alla typer av företag, oavsett storlek, på deras digitaliserings- och automationsresa.

viaduct.se

Avy
Avy-Tmpl är Nordens ledande platform inom Tenant Experience. Det är en app där fastighetsägare och förvaltare kan ge boende en enklare och modernare service och samtidigt skapa en grund för att generera nya intäkter. Genom appen kan hyresgäster sköta alla tjänster relaterade till bostaden, och även ta del av ett noga utvalt tjänsteutbud för att förbättra hela boendeupplevelsen från inflyttning till utflyttning. Ett sådant exempel är möjligheten för hyresgäster att se, hantera och betala fakturor eller hyra direkt i appen med bara några klick. Det är ett exempel där PostNord Strålfors har en integrerad lösning med Avy.

avy.se

microdata
MicroData Skandinavien AB är ett svenskt IT-företag som fokuserar på vikten av långsiktig informationsförvaltning och säkerhet. MicroData kombinerar erfarenhet med innovation och erbjuder helhetslösningar i ett användarvänligt format. Resultatet är ett helt digitaliserat tjänsteutbud som erbjuder säker och enkel informationshantering. Några exempel på deras egenutvecklade tjänster är Personalarkiv, e-Arkiv, Dokument- & Ärendehantering, digitala signaturer och digitala verksamhetsprocesser.

microdata.se

e-boks.
e-Boks är en säker, digital plattform för dialog, distribution och lagring av viktiga dokument. Varje år skickar 30 000 företag mer än 744 miljoner dokument via e-Boks. Med mer än 5,8 miljoner danska användare och säkerhet som högsta prioritet har e-Boks vid flera tillfällen utsetts till Danmarks mest trovärdiga varumärke. PostNord Strålfors är en av e-Boks distributörer och kan erbjuda alla e-Boks lösningar, inklusive säker distribution, digital dialog, portallösningar, digitala signaturer, e-Boks Plus med mera.  

e-boks.com

joinformatik
Red Hat är världens ledande leverantör av företagslösningar med öppen källkod, som använder ett community-drivet tillvägagångssätt för att leverera högpresterande Linux-, moln-, container- och Kubernetes-teknologier. Red Hat hjälper företag att standardisera över miljöer, utveckla molnbaserade applikationer och integrera, automatisera, säkra och hantera komplexa miljöer med prisbelönt support, utbildning och konsulttjänster.

redhat.com