Summit-2019_Hero_3-1.jpg

Hur kan ökad kundinsikt bidra till att skapa bättre upplevelser i Omnichannel?

Välkommen till Smarter Communication Summit den 3 oktober! Lyssna till aktuella kund-case och internationella keynotes på temat kundinsikt. Få reda på hur kunddata kan användas för att möta nya kommunikationsbehov och ständigt förändrade beteenden.

Tid: Torsdagen den 3 oktober från kl. 08:30 till 13:00 inklusive lunch
Plats: PostNord Strålfors, ”Arken", Terminalvägen 24, Solna
Hitta hit: Karta på Google Maps
Målgrupp: Alla som är intresserade av och/eller arbetar med digitalisering av företagets kundkommunikation, kunddata och kundupplevelser.
Kostnad: Vi bjuder på en halvdags seminarium inklusive frukost och lunch. Du behöver bara anmäla dig. Eftersom antalet platser är begränsat kommer vi att ta ut en ”No show” avgift på 500 kr om du inte avanmält dig eller anmält en ersättare minst en dag i förväg.


Jag anmäler mig!

Program

I en hyperuppkopplad värld ökar kraven för att möta kundernas förväntningar. Kunddata är avgörande och utgör grunden för att optimera kundupplevelsen i din kommunikation.

Vid Smarter Communication Summit får du inspiration för smartare sätt att kommunicera med dina kunder och ge dem goda erfarenheter i alla kommunikationskanaler.

Hela programmet kommer att presenteras i augusti.

HIGHLIGHT UR PROGRAMMET

Linda Liukas

How to navigate the new frontiers of technology

Linda Liukas, författare, entreprenör och programmerare

Linda Liukas är en internationellt erkänd författare inom digitalisering med passion för innovation, design, utbildning och teknologi.

Hon kommer bjuda på inspriation och en färgstark föreläsning om möjligheterna som teknologi och mjukvara skapar för individen, företagen och samhället i stort. Genom praktiska exempel som utgår ifrån dagens unga ”digital natives” utforskar Linda gränslandet mellan mänsklighet och teknologi.

Linda Liukas är författare till den internationella bestseller-barnboken ”Hello Ruby- Adventures in Coding”: ett äventyr i datorns magiska värld. Hon är även grundaren till Rails Girls- ett globalt nätverk för unga kvinnor som vill lära sig att koda.

2018 upptogs Linda Liukas på listan ”Forbes Top 50 Women in Tech Europe 2018”.

Föreläsningen är på engelska.

 

Anmälan

Antalet platser är begränsat, så anmäl dig redan nu! Du kan också tipsa en kollega om eventet.


Jag anmäler mig!


Har du frågor kring evenemanget? Kontakta susanna.betts@stralfors.se.

Välkommen!

Martin Persson
Head of Sales Sverige
PostNord Strålfors