Summit-2019_Hero_3-1.jpg

Hur kan ökad kundinsikt bidra till att skapa bättre upplevelser i Omnichannel?

Välkommen till Smarter Communication Summit den 3 oktober! Lyssna till aktuella kund-case och internationella keynotes på temat kundinsikt. Få reda på hur kunddata kan användas för att möta nya kommunikationsbehov och ständigt förändrade beteenden.

Tid: Torsdagen den 3 oktober från kl. 08:30 till 13:00 inklusive lunch
Plats: PostNord Strålfors, ”Arken", Terminalvägen 24, Solna
Hitta hit: Karta på Google Maps
Målgrupp: Alla som är intresserade av och/eller arbetar med digitalisering av företagets kundkommunikation, kunddata och kundupplevelser.
Kostnad: Vi bjuder på en halvdags seminarium inklusive frukost och lunch. Du behöver bara anmäla dig. Eftersom antalet platser är begränsat kommer vi att ta ut en ”No show” avgift på 500 kr om du inte avanmält dig eller anmält en ersättare minst en dag i förväg.


Jag anmäler mig!

Program

I en hyperuppkopplad värld ökar kraven för att möta kundernas förväntningar. Kunddata är avgörande och utgör grunden för att optimera kundupplevelsen i din kommunikation.

Vid Smarter Communication Summit får du inspiration för smartare sätt att kommunicera med dina kunder och ge dem goda erfarenheter i alla kommunikationskanaler.

08:00     Registrering

08:30     Välkommen

Claus Mortensen

Ylva Ekborn

CEO PostNord Strålfors

Kim Konstantin

Martin Persson

Head of Sales Sverige PostNord Strålfors

Ylva och Martin presenterar dagens program som i år belyser hur digitaliseringen för oss närmare varandra och påverkar förutsättningarna för kommunikation. De bjuder också på en tillbakablick över PostNord Strålfors 100 år som kommunikationspartner.

08:45     Keynote: Det digitala nervsystemet

Gustav Josefsson Tadaa

Gustav Josefsson Tadaa

Entreprenör, futurist, föreläsare

Digitaliseringen har fört oss närmare varandra, sammankopplade varje minut, dygnet runt. Men hur skall vi som företag och som människor hantera denna ständigt ökande strida ström av data, åsikter, insikter och önskemål? Gustaf tar er med på en inspirerande resa, som binder samman filosofi och stora samhällsfrågor, med våra dagliga relationer till kollegor och kunder.

Videopresentation

09:30     Nå ut, nå fram – Upplev dynamisk kommunikation

Mattias Norén

Mattias Norén

Head of Business Development PostNord Strålfors

Mattias berättar om hur du kan möta dina mottagares krav, öka användarupplevelsen och förbättra läsgraden genom dynamiska och interaktiva dokument. Upplev hur dina utskick kan leda till merförsäljning och varumärkesbyggande genom anpassade budskap, adaptivt format och pedagogiskt innehåll.

10:00     Paus

10:15     Från Gutenberg till Google

Erik de la Motte

Erik de la Motte

Head of Financial Supply Chain, Kraftringen

Kraftringen är hundraåringen som bestämde sig för att genom ökad kundinsikt och anpassad kundkommunikation möta kunden på kundens villkor, när det passar kunden och i den kanal där kunden befinner sig för stunden. Erik berättar om Kraftringens resa i en bransch som står inför stora förändringar.

10:45     Hur AI blir en framgångsrik medarbetare

Anne-Christine Lane

Anne-Christine Lane

VP/Head of Analytics & Robotics PostNord

Anne-Christine delar med sig av hur AI blir en framgångsrik medarbetare och vad som krävs för ett lyckat AI-projekt. Svaret finns i att i ett tidigt skede dra rätt slutsatser av analys och kundbeteende för att kunna förutspå framtida behov.

11:15     Keynote: How to navigate the new frontiers of technology

Linda Liukas

Linda Liukas

Författare, entreprenör och programmerare

Linda kommer bjuda på inspiration och en färgstark föreläsning om möjligheterna som teknologi och mjukvara skapar för individen, företagen och samhället i stort. Genom praktiska exempel som utgår ifrån dagens unga ”digital natives” utforskar Linda gränslandet mellan mänsklighet och teknologi.

Videopresentation

Föreläsningen är på engelska.

11:50     Summering och lunch

Anmälan

Antalet platser är begränsat, så anmäl dig redan nu! Du kan också tipsa en kollega om eventet.


Jag anmäler mig!


Har du frågor kring evenemanget? Kontakta susanna.betts@stralfors.se.

Välkommen!

Martin Persson
Head of Sales Sverige
PostNord Strålfors