Säker digital post – i rätt händer

Är du bekväm med den interna hanteringen av fysiska och elektroniska brev i din organisation? Och hur säkerställer ni att all inkommande post distribueras till rätt mottagare? Ladda ner vår guide med tips om hur ni får all post att hamna rätt!

Ladda ner guiden

Fysisk post och den snabbt ökande mängden elektroniska meddelanden som skickas till företag och organisationer innebär ofta stora utmaningar – både när det gäller regelefterlevnad och att se till att posten når rätt mottagare.

I vår snabbguide med smarta tips beskriver vi:

  • 10 fördelar med att digitalisera din inkommande post.
  • Hur du kan få en och samma lösning för fysiska och elektroniska brev.
  • Vad du behöver tänka på för att vara trygg i att GDPR följs.
  • Fördelarna med att automatisera posthanteringen med Digital Mailroom från PostNord Strålfors.

10 tips om säker digital posthanteringLadda ner guide

Fyll i uppgifterna i formuläret nedan och ladda ner guiden.

Genom att fylla i min e-postadress accepterar jag att PostNord Strålfors sparar mina uppgifter och kan använda dem för att kontakta mig. Se vår integritetspolicy för mer information om hur vi använder din information samt för kontaktinformation.

* Obligatorisk information

 
 

Inspiration och fördjupning

Sigtuna-kommun_16-9_3.jpg

Digitalisering av inkommande post halverar handläggningstiden

Sigtuna kommun är först ut bland Sveriges kommuner att införa digital posthantering. – Att digitalisera den inkommande posten gör vår hantering både enklare och effektivare, samtidigt som posten blir spårbar, säger Åsa Otterbjörk, IT- och digitaliseringschef vid Sigtuna kommun.

Access-Interactive_16-9.jpg

Webinar: Digitalisering av posthantering

I detta webinar berättar vi mer om Digital Mailroom-lösningen som innebär att inkommande fysisk post till Sigtuna kommun levereras till PostNord Strålfors där post tas emot, skannas in, konverteras till ett digital format och distribueras via ett automatiserat flöde till rätt mottagare i Sigtuna kommun via deras ärendehanteringssystem.

Mailroom-solutions_16-9.jpg

Mailroom Solutions

Vi kan hantera all din inkommande kommunikation automatiskt. Data från fysiska brev, digitala brevlådor och webbportaler läses in och skickas vidare via säkra gränssnitt till rätt mottagare. Lösningen är anpassad efter gällande lagstiftning, inklusive EU:s dataskyddsförordning GDPR.