Webinars

Webinar 
Digitalisering av posthantering

Att digitalisera inkommande post och kommunikation har många fördelar. Det förenklar hanteringen, ökar säkerheten med spårbarhet och behörighetsstyrning och eliminerar tid och kostnader för administration.


Som första kommun i Sverige har Sigtuna kommun infört digital posthantering för inkommande fysisk post. PostNord Strålfors digitaliserar och distribuerar kommunens inkommande fysiska post elektroniskt. Det medför även en högre informationssäkerhet med behörigheteter, spårbarhet och loggning.

I detta webinar berättade vi mer om Digital Mailroom-lösningen som innebär att inkommande fysisk post till Sigtuna kommun levereras till PostNord Strålfors där post tas emot, skannas in, konverteras till ett digital format och distribueras via ett automatiserat flöde till rätt mottagare i Sigtuna kommun via deras ärendehanteringssystem. Denna lösning gör det även möjligt att lägga till ytterligare kanaler så som digital brevlåda och e-mail.

Talare:
Joel Bonn, Verksamhetsutvecklare och InfoSäkSamordnare Sigtuna kommun
Anders Trawén, Account Manager PostNord Strålfors

Moderator: Tom Rapaport

Om du har några frågor om webinaret så kan du kontakta Christine Sandmark, christine.sandmark@stralfors.se.

Läs mer om digital post

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och håll dig uppdaterad om trenderna inom digital kommunikation och hur du kan kommunicera mer effektivt.

Kom igång!