Webinars

Webinar 15/9
Digitalisering av posthantering

Att digitalisera inkommande post och kommunikation har många fördelar. Det förenklar hanteringen, ökar säkerheten med spårbarhet och behörighetsstyrning och eliminerar tid och kostnader för administration.

Som första kommun i Sverige har Sigtuna kommun infört digital posthantering för inkommande fysisk post. PostNord Strålfors digitaliserar och distribuerar kommunens inkommande fysiska post elektroniskt. Det medför även en högre informationssäkerhet med behörigheteter, spårbarhet och loggning.

I detta webinar berättar vi mer om Digital Mailroom-lösningen som innebär att inkommande fysisk post till Sigtuna kommun levereras till PostNord Strålfors där post tas emot, skannas in, konverteras till ett digital format och distribueras via ett automatiserat flöde till rätt mottagare i Sigtuna kommun via deras ärendehanteringssystem. Denna lösning gör det även möjligt att lägga till ytterligare kanaler så som digital brevlåda och e-mail.

Talare:
Joel Bonn, Verksamhetsutvecklare och InfoSäkSamordnare Sigtuna kommun
Anders Trawén, Account Manager PostNord Strålfors

Moderator: Tom Rapaport

Tid: Onsdagen 15 september kl. 08.30-09.15
Webinariet är kostnadsfritt

Jag vill delta

Praktisk information

Du loggar in via en länk som skickas till den e-post du anger i anmälan. Vi rekommenderar att du ansluter till webinaret senast 5 minuter innan det startar.

Kontrollera att ljudet på din dator är aktiverat när du anslutit till eventet.

Om du har några frågor om webinaret så kan du kontakta Christine Sandmark, christine.sandmark@stralfors.se.

Newsletter-Bg_3-1_SE.jpg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt e-nyhetsbrev och håll dig uppdaterad om de senaste kommunikationstrenderna och hur du kan kommunicera smartare och mer effektivt.

Kom igång!