Webinars

Låt dina kunder bestämma hur, var och när de vill betala

Den 3 juni 2021 genomförde vi ett webinar där vi berättade om hur viktigt det är att göra det enkelt för dina kunder att bestämma hur, var och när de ska betala sina fakturor. Vi presenterade också PostNords årliga rapport Mottagarmakt som visar på kanalernas olika styrkor, och varför det är så viktigt att låta mottagarna välja själva och hur vi föredrar att få fakturor och räkningar.

Du kan nu ta del av webinaret via en inspelning av presentationen:


I detta webinar berättade Thomas Otterlund om hur människor vill ta emot kommunikation från omvärlden 2021. Han visade också hur företag och organisationer genom en omnikanallösning kan låta kunderna själva välja hur, när och i vilka kanaler de vill betala. Smidiga lösningar utan onödiga hinder ger både snabbare betalningar, en bättre kundupplevelse och lojalare kunder. Jonas Fredriksson visade hur några av PostNord Strålfors kunder inom bank och energibranschen arbetar framgångsrikt med detta.

Webinariet modererades av Jeanette Wittgren.

Om du har frågor om webinaret så kan du kontakta Christine Sandmark, christine.sandmark@stralfors.se.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och håll dig uppdaterad om trenderna inom digital kommunikation och hur du kan kommunicera mer effektivt.

Kom igång!