Webinars

Smarter Talks
Svenskarnas attityder till betalmetoder och betaltjänster 2023

Andelen svenskar som föredrar betalappar ökar, samtidigt som andelen som föredrar kortbetalningar minskar. Snart kommer betalappar att vara den vanligaste betalmetoden i Sverige. Tre av fyra ser det som viktigt att kunna välja mellan olika betalmetoder och var tredje har svårt att hålla koll på sina prenumerationsbetalningar. Det visar undersökningen ”Sverige Betalar” som följt svenskarnas betalvanor i över ett decennium där Strålfors är med och genomför studien.

Inspelning från webinar:


I detta webinar berättar Lukas Berg, VD på Insight Intelligence och Thomas Otterlund, Produktchef på PostNord Strålfors om resultaten och vad vi kan förvänta oss framåt kring svenskarnas betalvanor. Vidare pratar de om hur Strålfors tänker nytt kring betaltjänster, vilka möjligheter som finns inom konto-till-konto-betalningar och hur vårt ekosystem av partners låter mottagaren bestämma hur de vill betala sina fakturor.

Undersökningen innefattar svar från 1000 personer i Sverige mellan 16 och 74 år och är framtagen av Insight Intelligence tillsammans med Adyen, Swedbank Pay och Strålfors.

Om du har några frågor om webinaret så kan du kontakta Christine Sandmark, christine.sandmark@stralfors.se.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och håll dig uppdaterad om trenderna inom digital kommunikation och hur du kan kommunicera mer effektivt.

Kom igång!