PostNord Strålfors öppnar ny toppmodern produktionsenhet i Rosersberg

Vi är glada över att kunna berätta att vi i slutet av oktober öppnar vi vår nya produktionsenhet i Rosersberg strax norr om Stockholm. Satsningen innebär att vi kan öka vår leveranskvalitet med senare inlämningstider för våra kunder samtidigt som vi minskar vår miljöpåverkan.

Rosersberga.jpg

För att kunna erbjuda våra kunder kvalitativa tjänster till konkurrenskraftiga priser, på ett hållbart sätt, arbetar vi kontinuerligt med att effektivisera och optimera vår produktion. Vi öppnar därför en toppmodern och kostnadseffektiv produktion i PostNords Rosersbergsterminal. PostNord Strålfors kommer här att hantera print och kuvertering av försändelser till mellersta och norra Sverige.

Vi kan därigenom minska vår miljöpåverkan eftersom behovet av transporter från Ljungby till Alvesta och från Alvesta vidare till andra terminaler sjunker. Vi reducerar därmed behovet av flygtransporter från södra till norra Sverige kraftigt, vilket innebär en stor miljövinst.

Produktionsenhetens placering möjliggör också senare inlämning av filer till Stockholmsbaserade kunder. Genom den här placeringen säkerställer vi att vi kan leverera till mottagare i hela Sverige övernatt på ett kostnadseffektivt sätt och Rosersberg har nu också möjligheten att fungera som en backup för Ljungby.

För dig som kund innebär detta:

  • Högre leveranskvalitet
  • Möjlighet till senare inlämning
  • Minskad miljöpåverkan genom reducerat behov av transporter


Vill du veta mer? Ta gärna kontakt med våra säljare.

Vänliga hälsningar,

Ylva Ekborn
VD PostNord Strålfors AB