invoice_scanning_HERO.jpg

Fakturaskanning

Med fakturaskanning digitaliseras dina inkommande fysiska fakturor. Det förenklar din administration och minimerar kostnaderna.

Ladda ner broschyr Kundinloggning

Fysiska och digitala fakturor i samma flöde

Även i den digitala tidsåldern förekommer det en hel del fysiska fakturor. Och många fakturor kommer i pdf-format via e-post. Att hantera detta tar mycket tid och resurser från din kärnverksamhet. Genom att skanna inkommande fysiska fakturor, och automatiskt tolka informationen i fakturorna, så slipper du denna tidstjuv.

Med Fakturaskanning tar vi hand om alla dina fakturor, både fysiska och digitala. Fakturorna skannas in och konverteras till rätt format för ditt elektroniska fakturahanteringssystem med alla relevanta fakturadata. Sedan skickas de digitaliserade fysiska fakturorna, tillsammans med de digitala, till ditt fakturasystem.

Om det finns några försändelser som av någon anledning inte går att skanna in så löser vi det med professionell manuell inmatning.

Standardiserad eller skräddarsydd lösning

Beroende på dina behov så finns det olika varianter av Invoice Scanning samt olika tilläggstjänster:

  • Fakturaskanning standard – hantering av digitala och fysiska fakturor med tolv olika standardiserade fakturadata (exempelvis fakturanummer, betalningsdatum och belopp), med leverans i ett digitalt standardformat.
  • Fakturaskanning anpassad – kundanpassad lösning med koppling till Business Integration Management som kan hantera alla typer av data, inklusive fakturarader, med leverans i vilket digitalt format du än önskar.
  • Fysisk arkivering – tilläggstjänst för lagring av fysiska dokument som skannats in.
  • eArkiv – tilläggstjänst för säker digital lagring som gör informationen lättillgänglig och sökbar.

Full koll på fakturaflödet och tidsbesparingar

Fakturaskanning för in dina fakturor i fakturasystemet och ger dig full koll på var i betalningsprocessen alla fakturor befinner sig, vilket gör det enklare att planera verksamheten. För dig återstår det bara att godkänna fakturan. Då kan du och dina kollegor fokusera på er kärnverksamheten.

Många nöjda kunder

Vi är en av Nordens största och säkraste leverantörer av digitalisering och fakturascanning. Fakturaskanning är en välanvänd lösning med dokumenterat goda resultat och många nöjda kunder, allt från stora företag till kommuner och statliga organisationer.

Marie-Engstrom_250x250_Bg-transp.png
Marie Engström
Account Manager, PostNord Strålfors

Kom igång med Fakturaskanning
Du behöver inte själv hantera inkommande fakturor. Vi kan göra det åt dig. Ring eller maila oss så hjälper våra experter dig att minska administrationen och minimera kostnaderna.

+46 (0)8 508 830 78
marie.engstrom@stralfors.se

Skicka ett meddelande

Relaterade lösningar

eArchive-16-9_2.jpg

eArkiv

Med eArkiv kan du lätt lagra all inkommande och utgående fysisk och digital kommunikation, både manuellt och automatiskt. På så sätt minimeras hanteringen av datan. Det ger dig effektivare processer som höjer kundupplevelsen.

Mailroom-solutions_16-9.jpg

Mailroom Solutions

Vi kan hantera all din inkommande kommunikation automatiskt. Data från fysiska brev, digitala brevlådor och webbportaler läses in och skickas vidare via säkra gränssnitt till rätt mottagare. Lösningen är anpassad efter gällande lagstiftning, inklusive EU:s dataskyddsförordning GDPR.

Supplier-eInvoiceB2B.jpg

Leverantörsfaktura B2B

Det här är lösningen för dig som behöver hantera inkommande elektroniska fakturor från leverantörer. Den ger dig stringens, enhetlighet och sparar tid. All data hamnar på ett ställe och fakturorna blir lättare att attestera.