Digitala brevlådor

Slipp administrera utskick till digitala brevlådor och lätta din arbetsbörda. Med vår lösning inom digital post hamnar dina utskick på rätt plats – oavsett vilken digital brevlåda mottagaren har valt.

Möt mottagarens behov

Kunder som själva får välja kommunikationskanal blir nöjdare kunder och allt fler kunder väljer digitala brevlådor. I Danmark har i princip alla myndiga medborgare över 15 år en digital brevlåda till följd av krav på det offentliga och i resten av Norden ökar antalet användare kraftigt varje år. Att börja skicka dokument via digital post är därför ett naturligt steg i digitaliseringsprocessen.

Samarbetar med samtliga digitala brevlådor i Norden

I Sverige finns det fem digitala brevlådor – Kivra, Billo, e-Boks, Fortnox och Min Myndighetspost. Vi samarbetar med alla dessa – och med samtliga övriga digitala brevlådor i Norden. Funktionaliteten mellan dessa digitala brevlådor skiljer sig något åt. Vissa har, utöver basfunktionen med mottagning av fakturor, möjlighet till betalning, signering och tvåvägskommunikation. Min Myndighetspost och Fortnox skiljer sig något från de andra då dessa tjänster endast hanterar meddelanden från offentlig sektor.

Dokument anpassas till brevlådan

Oavsett hur många mottagare du har behov av att skicka till så underlättar lösningen Digitala brevlådor din vardag. Genom lösningen anpassas dokumentet så att det passar kanalen. Försändelsen övervakas sedan hela vägen till den digitala brevlådan för att säkerställa att den kommer fram. Dessutom är lösningen Digitiala brevlådor GDPR-kompatibel.

Digital post är en del av vårt Omnichannel-erbjudande

Med vår lösning sköts dina utskick till olika digitala brevlådor automatiskt. Men en del kunder föredrar att få sina utskick i andra kanaler. Det kan vi också lösa åt dig genom vår kompletta Omnichannel-leverans.

Istället för att bara kontrollera om din kund har valt en digital brevlåda undersöker vi då samtidigt om de istället föredrar internetbankfaktura eller fysiska brev. Om kunden hellre vill ha kommunikation som sms eller e-post så går det också att lösa. På så sätt säkerställer vi att alla dina kunder får kommunikationen i exakt den kanal de föredrar.

Mer om vårt Omnichannel-erbjudande

Annika-Sjodin_PostNord-Stralfors_500px_Bg-grey-WG1.jpg
Annika Sjödin
Account Manager PostNord Strålfors

Skicka dokument till olika digitala brevlådor – utan huvudbry
Du behöver inte hålla reda på vilken kund som använder vilken digital brevlåda. Kontakta oss så hjälper vi dig med det.

+46 (0)76 125 24 25
annika.sjodin@stralfors.se

Skicka ett meddelande

Kundcase och fördjupningar

Skellefteå Kraft

Skellefteå Kraft – en digital framgångssaga

Skellefteå Kraft har genomgått en imponerande digital resa. Trots stora utmaningar har de idag en effektiv verksamhet med kanske Sveriges bästa kundservice i energibranschen. – Utan PostNord Strålfors kundfokus hade vi aldrig kommit så här långt, säger Eva-Lena Berglund, chef Fakturering.

news-ikano-bank_16-9.jpg

Ikano Bank

Ikano Bank och PostNord Strålfors samarbetar med att ta fram lösningar som fungerar gnisselfritt för kunden. Ett tryck på ”köp” ska direkt leda till kreditprövning och faktura. Strax därefter landar fakturan i kundens digitala brevlåda.


 

Allente

Digitalisering för Allente närmare kunden

Allente står för all entertainment. Namnet ska spegla det nya varumärkets position på marknaden och vad de strävar efter att erbjuda sina kunder. PostNord Strålfors har i nära samarbete med Allente byggt ett system där all fakturering går via Strålfors Omnichannel-plattform, vilket har hjälpt Allente att accelerera sin digitala resa.

Payment-in-DMB_16-9.jpg

Betalning i digitala brevlådor

Betalningar direkt i en digital brevlåda eliminerar risken för felbetalningar och sena inbetalningar minskar. Det ger dig ett bättre pengaflöde.

Smarta lösningar ger energibranschen hållbar effekt

Energibranschen befinner sig mitt i en transformation. Omställningen mot mer hållbar energi sker samtidigt som fokus på att tillgodose kundernas behov ökar. Läs mer om hur Strålfors smarta kommunikationslösningar, hållbara processer och automatiserade flöden hjälper en bransch i ständig utveckling.

Strålfors & energibranschen