Marknadstrender

Podcast: Hur man effektiviserar betalningsprocessen för konsumenter

fintechfindings-podcast_16-9.jpeg


I detta avsnitt av Tink Podcast Fintech Findings kommer du att möta Adam Trojmar, Product Solutions Manager på Tink, och Thomas Otterlund, Product Manager på PostNord Strålfors, med Tom Pope som värd - SVP of Payments and Platforms på Tink.

Lyssna på podcasten (på engelska) och du kommer få ta del av:

  • De senaste trenderna inom betalningar av fakturor och räkningar i hela Europa och hur tjänster för konto-till-konto betalningar passar in
  • En marknadsjämförelse av olika metoder för fakturabetalning som används i Europa
  • Hur man omvandlar betalningar till en konkurrensfördel

Lyssna nu (Buzzsprout)


Adam Trojmar, Product Solutions Manager at Tink

Adam Trojmar - Product Solutions Manager på Tink
Adam är Product Solutions Manager på Tink och leder den kommersiella strategin för fakturering och faktureringsområdet. Adam har omfattande erfarenhet av att arbeta med faktureringslösningar och som auktoriserad arkitekt för affärstransformation.

 
Thomas Otterlund, Product Manager at PostNord Strålfors

Thomas Otterlund - Product Manager på PostNord Strålfors
Thomas har lång erfarenhet av att arbeta med digitala lösningar på flera företag i olika roller. På Strålfors arbetar Thomas med affärsutveckling för digital kommunikation. Detta inkluderar Omnichannel-lösningar för internetbankfakturering, digitala brevlådor, e-post, SMS och betalningar relaterade till kundkommunikation till konsumenter.

Läs mer om våra fakturabetalningstjänster:

Bank-and-finance_16-9.jpg

Framtidens kundfokuserade lösningar för nordiska bank- och finansbolag

Banker och finansbolag behöver möta kundernas krav på kommunikation och säkerhet nu och i framtiden. Tillsammans med Strålfors blir det möjligt.

Mobila betaltjänster

Mobila betaltjänster

Genom att erbjuda betalning via mobilen gör du det enkelt både för dig och dina kunder. Det skapar en bättre kundupplevelse och snabbare betalningar.

A2A_16-9_Beta.jpg

Betalningstjänster

PostNord Strålfors erbjuder flera tjänster för betalningar. Dessa tjänster används av våra kunder i utskick via t ex länk i SMS, e-post eller QR-kod på en printad faktura.

Invoice payments

Building the next era of invoice payments

In this video, learn how invoice experiences are changing with Tom Pope, SVP of Payments at Tink together with PostNord Strålfors experts: Mattias Norén, VP Business Development, and Andreas Schei, Business Development Manager.