Webinars

Webinar 8/12
Svenskarnas attityder till betalmetoder och betaltjänster

Kontantanvändandet i Sverige har ersatts av betal-appar under det senaste decenniet. Att själv kunna välja betalmetod är en trygghetsfaktor, ett fortsatt högt förtroende för fakturor som betalmedel och åtta av tio använder någon form av prenumerationsbetalning. Det visar undersökningen ”Sverige Betalar” om svenskarnas betalvanor som genomförts för tionde året i rad denna gång med PostNord Strålfors som en partner.

Den 8 december kl 9.00-9.45 bjuder vi in till webinar med Lukas Berg, VD på Insight Intelligence som genomfört undersökningen och Thomas Otterlund, Produktchef på PostNord Strålfors. Lukas kommer att berätta mer om resultaten och vad vi kan förvänta oss framåt kring svenskarnas betalvanor. Thomas Otterlund berättar om hur PostNord Strålfors tänker nytt kring betaltjänster, vilka möjligheter som finns inom konto-till-konto-betalningar och hur vårt ekosystem av partners låter mottagaren bestämma hur de vill betala sina fakturor.

Undersökningen innefattar svar från 1000 personer i Sverige mellan 16 och 74 år och är framtagen av Insight Intelligence tillsammans med Adyen, Svensk Handel, PostNord Strålfors och Carpay.

Som deltagare på webinariet får du tillgång till hela rapporten!

Tid: Torsdagen 8 december kl. 09.00-09.45
Talare: Lukas Berg, VD Insight Intelligence och Thomas Otterlund, Nordisk produktchef PostNord Strålfors
Webinariet är kostnadsfritt

Jag vill delta

Praktisk information

Du loggar in via en länk som skickas till den e-post du anger i anmälan. Vi rekommenderar att du ansluter till webinaret senast 5 minuter innan det startar.

Kontrollera att ljudet på din dator är aktiverat när du anslutit till eventet.

Om du har några frågor om webinaret så kan du kontakta Christine Sandmark, christine.sandmark@stralfors.se.

Välkommen den 8 december!

 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och håll dig uppdaterad om trenderna inom digitala kommunkatioch hur du kan kommunicera mer effektivt.

Kom igång!