Webinars

Webinar
Svenskarnas attityder till betalmetoder och betaltjänster

Kontantanvändandet i Sverige har ersatts av betal-appar under det senaste decenniet. Att själv kunna välja betalmetod är en trygghetsfaktor, ett fortsatt högt förtroende för fakturor som betalmedel och åtta av tio använder någon form av prenumerationsbetalning. Det visar undersökningen ”Sverige Betalar” om svenskarnas betalvanor som genomförts för tionde året i rad denna gång med PostNord Strålfors som en partner.

Inspelning från webinar:


Den 8 december genomförde vi ett webinar med Lukas Berg, VD på Insight Intelligence som genomfört undersökningen och Thomas Otterlund, Produktchef på PostNord Strålfors. Lukas berättade om resultaten och vad vi kan förvänta oss framåt kring svenskarnas betalvanor. Thomas Otterlund berättade om hur PostNord Strålfors tänker nytt kring betaltjänster, vilka möjligheter som finns inom konto-till-konto-betalningar och hur vårt ekosystem av partners låter mottagaren bestämma hur de vill betala sina fakturor.

Undersökningen innefattar svar från 1000 personer i Sverige mellan 16 och 74 år och är framtagen av Insight Intelligence tillsammans med Adyen, Svensk Handel, PostNord Strålfors och Carpay.

Vill du veta mer om hur ni kan tänka nytt kring betaltjänster? Kontakta gärna Jeanette Wittgren via e-post jeanette.wittgren@stralfors.se, eller telefon 076 881 20 51.

Ladda ner rapporten

Rapporten Sverige betalarVill du ta del av undersökningen "Sverige betalar" och löra dig mer om svenskarnas betalvanor ? Fyll i formuläret nedan så får du tillgång till rapporten.

Genom att fylla i min e-postadress accepterar jag att PostNord Strålfors sparar mina uppgifter och kan använda dem för att kontakta mig. Se vår integritetspolicy för mer information om hur vi använder din information samt för kontaktinformation.

* Obligatorisk information.

 
 

Inspiration och fördjupning

The-future-of-payment_16-9_3.jpg

Framtidens betallösningar

De senaste åren har konkurrensen inom betalningslösningar och andra finansiella tjänster ökat kraftigt. Det finns allt fler leverantörer och bättre och säkrare tjänster än någonsin tidigare. Ta del av inspiration och goda råd från Nordens ledande experter, insikter i hur andra verksamheter har löst sina utmaningar och spännande framtidsspaningar om olika lösningar och trender.

Payment-Management_16-9_2.jpg

Payment Management

Betalningar i Omnichannel – hur, var och när du vill. Med vår lösningsplattform inom Payment Management, blir det enkelt och bekvämt för dig att låta dina kunder bestämma.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och håll dig uppdaterad om trenderna inom digital kommunikation och hur du kan kommunicera mer effektivt.

Kom igång!