Länsförsäkringar AB väljer PostNord Strålfors AB som leverantör för utskick av kundkommunikation

PostNord Strålfors har ingått partnerskap med Länsförsäkringar för utskick av deras kundkommunikation. Genom samarbetet får Länsförsäkringar en flexibel kommunikationslösning som ger deras kunder en möjlighet att själva välja i vilken kanal de vill få sin kommunikation.

PostNord Strålfors utvecklar och erbjuder lösningar för kundkommunikation i såväl fysiska som digitala kanaler. Kärnkompetens ligger i att hantera stora volymer data och distribuera den i rätt kanal, i rätt tid och till rätt person.Digitaliseringen ställer nya krav och påverkar konsumenternas beteenden. Klart är att konsumenterna förväntar sig mer och personligare kommunikation, och att de kan välja vilka kanaler som passar dem. De förväntar sig Omnichannel.
 
Det nya partnerskapet innebär att PostNord Strålfors tar ett helhetsansvar och kommer tillhandahålla lösningar inom såväl fysiska som digitala kommunikationskanaler till Länsförsäkringar; så som digital brevlåda, print och kuvertering samt internetbanksfaktura.

– Vi är väldigt glada att Länsförsäkringar har valt oss som partner där vi tar ett helhetsansvar för den utgående kundkommunikationen inom vår omnichannel-lösning. Länsförsäkringar är ett väletablerat och starkt varumärke och vi ser fram emot att arbeta i partnerskap där vi kontinuerligt utvecklar våra lösningar i linje med marknaden och den tekniska utvecklingen, säger Ylva Ekborn, VD PostNord Strålfors.


Om PostNord Strålfors

PostNord Strålfors utvecklar och tillhandahåller kommunikationslösningar som ger företag med många kunder och leverantörer helt nya möjligheter att skapa starkare och mer personliga kundrelationer. Med vår digitala plattform levererar vi sömlös kommunikation, oavsett vilka kanaler mottagaren kräver. PostNord Strålfors ingår i PostNord-koncernen – ledande leverantör av kommunikations- och logistiktjänster i Norden. PostNord Strålfors har verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland där våra ca 700 medarbetare skapade en omsättning på 2,1 miljarder SEK (2018).

Mediakontakt
Rebecka Mathers
media@stralfors.com
+46 8-508 830 00