Erika Hjertén ny Head of Sales

PostNord Strålfors har rekryterat Erika Hjertén som ny Head of Sales med uppdraget att leda och vidareutveckla vår säljorganisation som en modern och innovativ digitaliseringspartner till våra kunder. Erika kommer närmast från en roll som VP Sales på Enea Software.

Erika Hjerten -16-9.jpg

–  Jag är väldigt glad över att Erika blir en del av PostNord Strålfors. Hennes gedigna bakgrund i kombination med ett starkt engagemang och erfarenhet av att i partnerskap med kunder utveckla och implementera tekniskt avancerade lösningar kommer att stärka vår verksamhet ytterligare, säger Ylva Ekborn, CEO PostNord Strålfors Group

Erika startade den 1 juni och hon kommer att leda försäljningsorganisationen och vara del av såväl den svenska som den nordiska ledningsgruppen.

PostNord Strålfors fortsätter, med sin långa erfarenhet av kundkommunikation, att driva transformationen av kommunikationsmarknaden framåt. Genom att kombinera alla nya digitala kommunikationsvägar med etablerade printkanaler har vi lyckats ta en ledande ställning på den nordiska marknaden.

– Det känns otroligt spännande att bli en del av PostNord Strålfors som redan idag har ett starkt erbjudande där vi hjälper våra kunder att kommunicera på ett effektivt och smart sätt, oavsett kanal. Jag ser framemot att träffa såväl befintliga som nya kunder och tillsammans med hela säljorganisationen vidareutveckla vår affär och kundrelationer, säger Erika Hjertén, Head of Sales, PostNord Strålfors.

Om PostNord Strålfors

PostNord Strålfors utvecklar och tillhandahåller kommunikationslösningar som ger företag med många kunder och leverantörer helt nya möjligheter att skapa starkare och mer personliga kundrelationer. Med vår digitala plattform levererar vi sömlös kommunikation, oavsett vilka kanaler mottagaren kräver. PostNord Strålfors ingår i PostNord-koncernen, ledande leverantör av kommunikations- och logistiktjänster i Norden. PostNord Strålfors har verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland där våra ca 700 medarbetare skapade en omsättning på 2 miljarder SEK (2019).