We Mail On Demand

Via vår webbapplikation We Mail On Demand skickar du enkelt och snabbt brev till dina kunders fysiska eller digitala brevlådor. Tjänsten passar företag med krav på flexibilitet och snabba leveranser.

Håll kontakten med dina kunder

We Mail On Demand ger dig möjlighet att kommunicera med dina kunder i den kanal som passar dem bäst – oavsett om det är en fysisk eller digital brevlåda.
 
We Mail On Demand är en tjänst som snabbt och enkelt hjälper företag att skicka och hålla ordning på försändelser med många mottagare, till exempel kallelser, nyhetsbrev och inbjudningar. Här är några av fördelarna:

  • Välj mellan leverans till fysisk eller digital brevlåda
  • Tjänsten inkluderar utskrift, kuvertering, porto och distribution
  • Styckpris för försändelser
  • Säker kommunikation som uppfyller lagar och regler

Att kommunicera ska vara enkelt

Vid registrering i We Mail On Demand skapas ett konto där användaren kan ladda upp sina dokument. Innan försändelsen skickas iväg till oss granskar du att den ser korrekt ut. Sedan tar vi hand om allt som rör kommunikationen: utskrift, kuvertering och distribution. Om tillval av digitala kanaler har gjorts sorterar vi ut och skickar valda brev till digitala brevlådor som Kivra och Mina Meddelanden.

Som kund har du full kontroll över kommunikationsflödet samtidigt som vi avlastar hanteringen av det. Låt oss hjälpa dig att skapa en effektiv kundkommunikation, så får du tid över till annat!

Annika-Sjodin_PostNord-Stralfors_500px_Bg-grey-WG1.jpg
Annika Sjödin
Account Manager

Vill du veta mer om We Mail On Demand?
Behöver du konkreta tips på hur ditt företag kan utnyttja alla fördelar med We Mail On Demand? Boka tid med en av våra säljare. PostNord Strålfors har experterna som kan hjälpa dig.

+46 (0)76 125 24 25
annika.sjodin@stralfors.se

Kontakta oss

Inspiration och fördjupning

Oresundskraft_16-9.jpg

Öresundskraft gör en kraftsamling för nöjdare kunder

Den 23 december 1859 fick Helsingborgarna för första gången se sina gator lysas upp och gnistan för Öresundskraft tändes där och då. Idag har bolaget 125 000 kunder och har tre år i rad blivit utnämnda till bäst i Sverige när det gäller kundservice inom energibranschen. 1859 var inte energifrågan en stor snackis, 2022 är det helt annorlunda.

We-mail_16-9.jpg

We Mail

För dig som bryr dig om hur din kommunikation landar hos kunderna, men som inte riktigt har tid eller resurser att bygga en egen lösning. Vi gör det åt dig – enkelt och säkert, både print och digitalt.