We Mail On Demand

Via vår moderna webbapplikation We Mail On Demand skickar du enkelt brev till dina kunders fysiska eller digitala brevlådor. Tjänsten passar företag med krav på flexibilitet och snabba leveranser.

Håll kontakten med dina kunder

We Mail On Demand ger dig möjlighet att kommunicera med dina kunder i den kanal som passar dem bäst – oavsett om det är en fysisk eller digital brevlåda.
 
We Mail On Demand är en tjänst som hjälper företag att skicka och hålla ordning på försändelser med många mottagare, till exempel kallelser, nyhetsbrev och inbjudningar.

Att kommunicera ska vara enkelt

Vid registrering i We Mail On Demand skapas ett konto där användaren kan ladda upp sina dokument. Innan försändelsen skickas iväg till oss granskar du att den ser korrekt ut. Sedan tar vi hand om allt som rör kommunikationen: utskrift, kuvertering och distribution. Om tillval av digitala kanaler har gjorts sorterar vi ut och skickar valda brev till digitala brevlådor som Kivra och Mina Meddelanden.

Som kund har du full kontroll över kommunikationsflödet samtidigt som vi avlastar hanteringen av det. Låt oss hjälpa dig att skapa en effektiv kundkommunikation, så får du tid över till annat!

Vill du veta mer om We Mail On Demand?
Behöver du konkreta tips på hur ditt företag kan utnyttja alla fördelar med We Mail On Demand? Boka tid med en av våra säljare. PostNord Strålfors har experterna som kan hjälpa dig.

Kontakta oss