We Mail

We Mail är en enkel och säker tjänst för dig som behöver kommunicera i både fysiska och digitala kanaler, men vill slippa administration och bekymmer.

Minska administrationen

We Mail är för dig som bryr dig om hur din kommunikation landar hos kunderna, men som inte riktigt har tid eller resurser att bygga en egen lösning. We Mail passar bäst för små och mellanstora företag, men fungerar lika bra för ett stort företag som har en specifik utmaning.

En sak som skiljer We Mail från andra tjänster är att du i förväg alltid vet vad du betalar. Men tjänsten har många fler fördelar:

 • Du skickar digitalt och fysiskt samtidigt
 • Enkel paketering för porto och print
 • Standardiserade in- och utkanaler
 • Styckpris – bäst för små och mellanstora volymer
 • Enkel och standardiserad integration
 • Säker kommunikation som uppfyller lagar och regler

Anpassa sig efter kunden

Idag måste företag som kommunicerar anpassa sig efter kundernas behov och önskemål. Och får inte kunderna välja själva, är de i mycket högre utsträckning än vad företag tror beredda att avsluta relationen.

I Sverige är till exempel fysiska brev den bästa kanalen för skriftlig kommunikation om du vill fånga dina kunders uppmärksamhet, skicka ut något som kan uppfattas som privat eller något som de vill spara. Svenskarna uppskattar digitala kanaler för snabb kommunikation, sådant som ska tas vidare och när de vill kunna komma åt informationen var de än befinner sig.

Det är enkelt – så fungerar We Mail

 1. Du skickar din brevmall till oss, så lägger vi in den i vårt system.
 2. Sedan sänder du oss en fil med mottagaradresser och övrig data som ska skickas med.
 3. Vi tar hand om allt som rör kommunikationen: utskrift, kuvertering och distribution.
 4. Om du gjort tillval av digitala kanaler, sorterar och distribuerar vi enligt dina kunders önskemål.

I We Mail ingår print, kuvertering och porto. Utöver det erbjuder vi följande digitala kanaler som tillval:

 • Digitala brevlådor – förmedling till digitala brevlådor som Kivra, eBoks och Mina Meddelanden.
 • Internetbankfaktura – lagring och betalning av faktura i internetbank. Administration för anmälan och avanmälan samt ett webbverktyg för att följa upp hela flödet.
 • eArkiv – säker lagring av alla typer av dokument i elektroniskt arkiv. Snabb, flexibel och kostnadseffektiv tillgång till dokument dygnet runt.
Annika-Sjodin_PostNord-Stralfors_500px_Bg-grey-WG1.jpg
Annika Sjödin
Account Manager

Vill du komma igång med We Mail?
Behöver du konkreta tips på hur ditt företag kan utnyttja alla fördelar med We Mail? PostNord Strålfors har experterna som kan hjälpa dig.

+46 (0)76 125 24 25
annika.sjodin@stralfors.se

Skicka ett meddelande

Inspiration och relaterade lösningar

futursoft-top-image.jpg

Unikt samarbete med Futursoft lyfter affärerna

PostNord Strålfors har slutit ett återförsäljningsavtal med det finska programvaruföretaget Futursoft, som specialiserat sig på systemlösningar inom fordons- och maskinbranschen. – De använder vår multikanallösning We Mail som de brandar om gentemot sina kunder, berättar Jukka Leivonen, säljare på PostNord Strålfors i Finland.

We-Mail-On-Demand_16-9.jpg

We Mail On Demand

Via vår moderna webbapplikation We Mail On Demand skickar du enkelt brev till dina kunders fysiska eller digitala brevlådor. Tjänsten passar företag med krav på flexibilitet och snabba leveranser.

eArchive-16-9_2.jpg

eArkiv

Med eArkiv kan du lätt lagra all inkommande och utgående fysisk och digital kommunikation, både manuellt och automatiskt. På så sätt minimeras hanteringen av datan. Det ger dig effektivare processer som höjer kundupplevelsen.

Internet-Bank-Invoice_16-9

Internetbankfaktura

Internetbankfaktura är en fakturakanal som över 3,6 miljoner svenskar använder idag. Kunderna kan betala sina räkningar när de själva vill. Enkelt och säkert.

Digital-Mailboxes-16-9.jpg

Digitala brevlådor

Slipp administrera utskick till digitala brevlådor och lätta din arbetsbörda. Med vår lösning inom digital post hamnar dina utskick på rätt plats – oavsett vilken digital brevlåda mottagaren har valt.