Med Strålfors når du alla digitala brevlådor i Norden – nu även Billo!

PostNord Strålfors förmedlar utskick via alla relevanta kanaler i vår Omnikanallösning i hela Norden. Detta innebär att vi förmedlar kommunikation till samtliga digitala brevlådor. I Sverige är det till Kivra, Mina Meddelande, e-Boks och nu även till den nya digitala brevlådan Billo.

Digital brevlåda Billo

– Det är enkelt för våra kunder att börja kommunicera via Billo. Om ni redan skickar till digitala brevlådor så finns nu förutsättningarna för att även förmedla dokument till Billo utan någon förändring i uppsättningen, säger Thomas Otterlund, Product Manager på Strålfors.

Digitala brevlådor fortsätter öka och är idag den största kanalen för förmedling av digital administrativ kommunikation i Norden.

Billo är en ny digital brevlåda som lanserats på den svenska marknaden, se www.billo.life. Med Billo kan du få all post i mobilen, både digital och fysisk. På kort tid har fler än 200 000 mottagare anslutit sig till den digitala brevlådan. Ni kan säkert redan nå flera av era kunder i Billo.

Billo ingår även som digital brevlåda i Mina Meddelanden för förmedling av offentlig digital kommunikation.

Genom Strålfors Omnikanallösningar så når ni era kunder i rätt tid, på rätt plats och i den kanal de önskar.

Thomas-Otterlund_5050x500_Bg-Light-grey.jpg
Thomas Otterlund
Product Manager på PostNord Strålfors

Inspiration och fördjupning

16-9-omnichannel-01.jpg

Omnichannel ökar effektiviteten

Omnichannel är resultatet av kommunikation på kundens villkor. Vi berättar gärna om vad vi kan göra för ditt företag.

Digital-Mailboxes-16-9.jpg

Digitala brevlådor

Slipp administrera utskick till digitala brevlådor och lätta din arbetsbörda. Med vår lösning inom digital post hamnar dina utskick på rätt plats – oavsett vilken digital brevlåda mottagaren har valt.