WebEDI

Har du leverantörer som saknar ett eget system för elektronisk fakturering? Då kan du erbjuda dem vår lösning WebEDI . Du öppnar upp en kanal för dem som samtidigt hjälper dig att säkerställa kvaliteten på din data.


Vad är WebEDI ?

Som kund hos PostNord Strålfors kan du välja att erbjuda lösningen som en tjänst till dina leverantörer. Vissa kanske inte har något eget EDI-system, eller så har du behov av att erbjuda en faktureringskanal för små internationella leverantörer. Du vill kunna arbeta lika effektivt och strukturerat mot alla. 

I sin enklaste form kan WebEDI fungera som ett fakturaverktyg, men tjänsten kan även anpassas till att förmedla ordrar till leverantörer och enkelt få tillbaka orderbekräftelser och leveranaviseringar.

WebEDI används ofta som ett sätt att fånga de små leverantörerna och är en naturlig del av vår Onboarding-process. De större leverantörerna ansluter sig till EDI, samtidigt som de mindre enkelt ansluts till WebEDI-tjänsten. Resultatet för dig som kund är samma uppnådda effekt.

Det finns flera fördelar

Tjänsten hjälper dig att få med dina leverantörer snabbt. Den kräver ingen stor investering, men ger leverantörerna tillgång till det flöde de behöver vara kopplade mot.

WebEDI från PostNord Strålfors hanterar alla format och standarder som finns. Dina leverantörer loggar enkelt in i vår webbportal och sköter all hantering via den. Vi digitaliserar alla!

Om du vill se en demo av tjänsten eller om du vill veta mer, så tveka inte att kontakta oss.

Karl-Johan-Engfors_500px_Bg-Grey-WG-1.jpg
Karl-Johan Engfors
Senior Key Account Manager

Vad är WebEDI ?
Allt börjar med ett samtal eller mail. Kontakta oss om du har frågor om WebEDI , Onboarding eller andra frågor om EDI. Vi hjälper dig gärna.

+46 (0)73 07 96 761
karljohan.engfors@stralfors.se

Skicka ett meddelande