Output Management

Kommunicera i den kanal, fysisk som digital, som kunden själv bestämt. Med Output Management säkerställer du att informationen hamnar rätt. Och du får nöjdare kunder.

Lösningar inom Output Management

Digital-Mailboxes-16-9.jpg

Digitala brevlådor

Slipp administrera utskick till digitala brevlådor och lätta din arbetsbörda. Med vår lösning inom digital post hamnar dina utskick på rätt plats – oavsett vilken digital brevlåda mottagaren har valt.

We-mail_16-9.jpg

We Mail

För dig som bryr dig om hur din kommunikation landar hos kunderna, men som inte riktigt har tid eller resurser att bygga en egen lösning. Vi gör det åt dig – enkelt och säkert, både print och digitalt.

We-Mail-On-Demand_16-9.jpg

We Mail On Demand

Via vår moderna webbapplikation We Mail On Demand skickar du enkelt brev till dina kunders fysiska eller digitala brevlådor. Tjänsten passar företag med krav på flexibilitet och snabba leveranser.

eBrev-16-9.jpg

eBrev

Många föredrar att få fakturor, lönebesked och hyresavier med posten. eBrev passar bäst till större, standardiserade utskick i såväl fysiska som digitala kanaler. Du kan enkelt profilera breven för olika målgrupper.

print-and-enclosing2-16-9.jpg

Print & Kuvertering

Vi tar hand om allt – från inkommande datafiler och databehandling till utskrift och kuvertering. För dig som ställer höga krav på flexibilitet, leverans och säkerhet.

Email-and-SMS_16-9.jpg

E-post och SMS

Med e-post och sms når du dina kunder i precis rätt tid och på rätt plats inför ett köp. Kommunikation på mottagarens villkor är nyckeln till goda resultat.  

Dynamic-Communication-16-9_NY.jpg

Dynamisk kommunikation

Nå fram med dina budskap. Använd personaliserade erbjudanden, interaktivitet och adaptiva dokument så får kunderna anledning till att öppna ditt dokument.

Access-Interactive_16-9.jpg

Access Interactive

En faktura är inte bara en faktura. Med hjälp av Access Interactive skapar du personaliserade utskick som ger ett mervärde för kunden – och som förbättrar kundrelationen.  

eArchive-16-9_2.jpg

eArkiv

Med eArkiv kan du lätt lagra all inkommande och utgående fysisk och digital kommunikation, både manuellt och automatiskt. På så sätt minimeras hanteringen av datan. Det ger dig effektivare processer som höjer kundupplevelsen.

Digital-signering_16-9.jpg

Digital Signering

Få dokument korrekt ifyllda, påskrivna och returnerade till dig inom några timmar istället för några veckor. Med Digital Signering minimeras ledtider och mentala trösklar. Det ökar din andel slutna avtal.

Utskick i rätt kanal

81 procent av svenskarna vill själva välja vilken kanal de tar emot sin kommunikation i. Med Output Management ger du dem valmöjligheten att byta – mellan både fysiska och digitala kanaler. Det ger dig nöjdare kunder.

Prata med kunden – där kunden vill

Antalet möjliga kommunikationskanaler blir bara fler och fler. Men ingen av dem är en bättre eller sämre kontaktväg till kunderna än en annan. Där en kund föredrar en digital brevlåda föredrar en annan internetbankfaktura och en tredje fysiska brev.

Faktum är att 81 procent av svenskarna själva vill kunna välja kanal enligt vår rapport ”Nordic Channel Compass 2018”. Och 29 procent byter eller funderar på att byta företag när de inte själva får bestämma. För att göra alla kunder nöjda finns det bara en lösning: Kommunicera i samtliga kanaler.

Personaliserat lättförståeligt innehåll

Hela 92 procent av svenskarna tycker att det är viktigast att kommunikationen är lättförståelig. Samtidigt så ökar sannolikheten att mottagaren öppnar ett dokument som är relevant och intressant.

Med våra Output Management-lösningar kan du anpassa utskicken så att innehållet personaliseras och blir mer intressant för mottagaren. Dessutom finns det möjlighet att lägga in interaktiva animationer som gör innehållet lättförståeligt.

Styr kommunikation till rätt kanal

Med hjälp Output Management-lösningarna slipper du huvudbry med att hålla koll på vilken kund som vill få vad i den ena eller andra kanalen. Det sköter vi åt dig. Vi kan skicka ut en digital fil som ett fysiskt brev. Eller ett fysiskt brev som en digital fil.

Resultatet blir att rätt data är på rätt ställe. Det ger dig full koll på din kommunikation, säkerställer produktkvaliteten, ökar kundupplevelsen – och ger dig helt nya möjligheter att kommunicera i rätt kanal.

Har du frågor?
Om du vill veta mer om hur våra lösningar inom Output Management kan hjälpa dig att effektivisera, förenkla och personalisera dina kommunikation - då ska du höra av dig till oss. Allt börjar med ett samtal.

Kontakta oss