E-post och SMS

Med e-post och sms når du dina kunder i precis rätt tid och på rätt plats inför ett köp. Kommunikation på mottagarens villkor är nyckeln till goda resultat.  

Kombinera för bäst effekt

I en tid när vardagen snurrar snabbt, konkurrensen är stor och möjligheterna många kan det vara svårt att få sina kunders uppmärksamhet. Individuellt anpassad kommunikation via kanaler som mottagaren använder och föredrar ökar både intresset och kundlojaliteten.

E-post och SMS är snabba och enkla sätt att kommunicera, och inte sällan kan de förstärka varandra. Som när ett kunderbjudande i ett nyhetsbrev på mejlen följs upp av en notifikation på telefonen.

Kommer nära kunden

SMS är en direkt kanal som ger möjlighet att komma nära kunden i precis rätt tid och på rätt plats inför ett köp. Genom att utnyttja de möjligheter som aktivitetsbaserad kommunikation ger kan ett textmeddelande, som en kampanjkod eller en inbjudan till en kundhändelse, automatiskt skickas till de kunder som interagerar med dig.

Obegränsade möjligheter

Med våra digitala kommunikationslösningar ger vi dig obegränsade möjligheter för din digitala kommunikation. Du kan enkelt koppla ihop aktiviteter på din webbplats med e-post och SMS-kommunikation. Det ger dig en förbättrad interaktion med dina kunder och en bättre kunskap om din marknad och dina kunder.

Vi erbjuder både separata lösningar med e-post och SMS, och kommunikation som integreras med andra tjänster, som exempelvis Digital Signing eller Mobile Invoice . 

Annika-Sjodin_PostNord-Stralfors_500px_Bg-grey-WG1.jpg
Annika Sjödin
Account Manager

Koppla ihop olika digitala tjänster
Vill du veta mer om hur du kan kommunicera smartare och hur du bäst kombinerar olika digitala tjänster? Vi har experterna som kan hjälpa dig.

+46 (0)76 125 24 25
annika.sjodin@stralfors.se

Skicka ett meddelande