16-9_swish.jpg

Swish

Med Swish gör du det enkelt både för dig och dina kunder. Swish är ett pålitligt, snabbt och smidigt betalsätt och finns i snart sagt varje mobiltelefon i Sverige. 

Snabba betalningar

Att kunna betala med mobilen är populärt idag, visar vår undersökning Nordic Channel Compass. Kunden har alltid mobiltelefonen till hands och fakturorna läggs inte på hög utan betalas ofta direkt. För dig som företag innebär mobilbetalningar ett bättre kassaflöde.

Sex miljoner användare

Swish lanserades 2012 som en betaltjänst mellan privatpersoner och blev snabbt populär. Tjänsten används nu av över sex miljoner människor och är den ledande mobilbetalappen i Sverige. Här är några av anledningarna till framgången med Swish:

  • Snabba betalningar
  • Bättre kassaflöde
  • Enkel att använda
  • Kan kombineras med andra betaltjänster 

Ta betalt med QR-kod 

Det är även möjligt att via Swish ta betalt med QR-koder. En unik QR-kod med betalningsinformation printas på varje pappersfaktura och dina kunder scannar koden med mobilen och betalar direkt, snabbt och enkelt. 

Läsa mer om Swish mobilbetalningstjänster: swish.nu

Behöver du hjälp att komma igång?
Med våra Payment Management-lösningar tar du bort komplexiteten med digital fakturering och kan ägna tid åt att bygga en bättre kundupplevelse – och i slutändan även en bättre affär. Kontakta våra experter, så hittar vi tillsammans de betalningslösningar som passar ditt företag allra bäst.

Kontakta oss

 

Fler lösningar inom Payment Management

Internet-Bank-Invoice_16-9

Internetbankfaktura

Internetbankfaktura är en fakturakanal som över 3,6 miljoner svenskar använder idag. Kunderna kan betala sina räkningar när de själva vill. Enkelt och säkert.

Mobilfaktura-16-9.jpg

Mobilfaktura

Vill dina kunder själva bestämma hur de ska betala fakturan? Med mobilfaktura får de flera olika betalningsmöjligheter direkt i telefonen – snabbt och enkelt.

Payment-in-DMB_16-9.jpg

Betalning i digitala brevlådor

Betalningar direkt i en digital brevlåda eliminerar risken för felbetalningar och sena inbetalningar minskar. Det ger dig ett bättre pengaflöde.

Paper-Invoice-puff-16-9.jpg

Pappersfaktura

Den traditionella pappersfakturan är enkel att målgruppsanpassa. Det är en trygg och populär betalform som smidigt kan kopplas till digitala tjänster.