Print Management

Vi tar hand om allt från pappersinköp till slutleverans till dina kunder. Med Print Management får ditt företag mer tid att göra det ni gör bäst.

Effektivisering i hela ledet

Med Print Management kan du printa alla typer av material – när och hur du vill och alltid med kortast möjliga ledtider. Print Management gör det enklare att sköta planering, inköp, tryck, kuvertering och distribution.

Du lägger en beställning i vår webb-shop och överlåter resten till oss, och slipper på så sätt att ha en egen inköpsavdelning. Alla delar av kommunikationsflödet samlas på en plats, vilket gör orderhanteringen enkel och effektiv.

Lösningen passar väldigt bra för företag som i stor utsträckning använder tryckt material i sin marknadsföring. Typiska exempel är telekombolag, detaljhandel och bilhandlare.

Optimeras kontinuerligt

Vi börjar alltid med att lyssna på dina önskemål för att sedan utforma en lösning som passar dina behov. Vi övervakar ständigt processerna och produktflödena för att kontinuerligt optimera dem, från upphandling och inköp till produktion och distribution. Vi kan bland annat hjälpa dig med:

  • Kampanj- och marknadsföringsmaterial. Vill du att din information och marknadsföring ska utmärka sig och lätt upptäckas av kunden? Vi har kunskapen, lösningarna och tekniken som behövs för att du ska kunna göra intryck. Vi hjälper till med bilagor, vykort, foldrar, broschyrer, brev, oadresserad och adresserad reklam, e-post och SMS. Antingen som din partner vid val av material, format och distributör eller som underleverantör till en reklambyrå.
  • Butiksmaterial. Att presentera produkten på rätt sätt kan vara skillnaden mellan en säljboom och en frustrerande flopp. Vi kan skapa material som får din produkt att skilja sig från mängden. Vi har stor erfarenhet och omfattande kunskap inom såväl grafisk design och materialval som produktion och lagerhållning.
  • Lagerhållning. Vi ser till att du aldrig får slut på basmaterial som kontors- och marknadsföringsmaterial, kuponger eller butiksskyltar. Många kampanjer har extremt korta ledtider. Med vår lösning får dina produkter och märken rätt exponering vid rätt tillfälle.
  • Distribution och hantering. Print Management är en komplett lösning hela vägen från beställning, via plockning och packning till distribution till dig och alla dina återförsäljare. Vi tar också hand om eventuella returer och liknande uppgifter som är vanligt förekommande för alla företag som skickar produkter till sina kunder.
Jeanette-Wittgren_500px_Bg-Grey-WG1_2402.jpg
Jeanette Wittgren
Sales Manager

Stick ut från mängden
Vill du ha konkreta tips på hur du kan använda Print Management? Ta kontakt med våra experter, så utformar vi en lösning som passar just dina behov.

+46 (0) 76 881 20 51
jeanette.wittgren@stralfors.se

Skicka ett meddelande

Inspiration och fördjupning

Coop_16-9_Foto-cred.jpg

Så skapar Coop hållbar kommunikation

Coop är en av Sveriges största livsmedelskedjor med näthandel och 800 butiker över hela landet. Sedan 2010 har de ett strategiskt samarbete med PostNord Strålfors. – PostNord Strålfors agerar som en verklig samarbetspartner. De försöker hela tiden hitta lösningar och förbättra affären för oss som kund, säger Jonas Taube, reklamchef på Coop.

16-9-Customer-Journey-Mapping-02.jpg

Customer Journey Mapping

Snabba och lättrörliga kunder ställer höga krav på din verksamhet. Med Customer Journey Mapping får du insikter och kunskap om vad dina kunder har för behov – i varje del av kundresan.