Content hub

Kategorier nivå 1

Kategorier nivå 1

Sofia-Caravaggi_Kivra_Anders-Nojd_Stralfors_16-9.jpg

Webinar: Förenkla och säkra dina fakturabetalningar

Allt kan förenklas – särskilt när det gäller betalningar. I detta webinar kommer du att upptäcka hur digitala betalningar kan göras enklare, snabbare och mer användarvänliga. Kivra erbjuder en digital brevlåda med närmare 5,8 miljoner användare där ni enkelt kan hantera era fakturautskick och betalningar.

Webinar-231214_Framtidens-betalning-av-faktura.jpg

Webinar: Framtidens betalning av faktura

Enkla, smidiga och säkra betalningar blir en allt viktigare del av vår kundupplevelsen. På detta Smarter Talks webinar pratar vi om hur open banking och konto-till-konto betalningar (A2A) skapar förutsättningar för framtidens fakturabetalningar.

Payment-Management-2_16-9.jpg

Webinar: Svenskarnas attityder till betalmetoder och betaltjänster 2023

I detta webinar berättar Lukas Berg, VD på Insight Intelligence och Thomas Otterlund, Produktchef på PostNord Strålfors om resultaten och vad vi kan förvänta oss framåt kring svenskarnas betalvanor. Vidare pratar de om hur Strålfors tänker nytt kring betaltjänster, vilka möjligheter som finns inom konto-till-konto-betalningar och hur vårt ekosystem av partners låter mottagaren bestämma hur de vill betala sina fakturor.

Kivra_16-9.jpg

Webinar: Digitala brevlådor - genvägen till över halva Sveriges inkorg

Fler och fler önskar den viktiga posten till sin digitala brevlåda. I detta webinar berättade Sofia Caravaggi från Kivra och Per Lindberg från Strålfors allt som är värt att veta om hur digitala brevlådor förenklar för avsändare och miljontals mottagare landet över.

Mobila-betaltjanster_16-9.jpg

Webinar: Svenskarnas attityder till betalmetoder och betaltjänster

Webinar med Lukas Berg, VD Insight Intelligence som genomfört undersökningen ”Sverige Betalar” om svenskarnas betalvanor. Lukas berättar om resultaten och vad vi kan förvänta oss framåt kring betaltjänster och betalmetoder.

ESI-flode_16-9.jpg

Webinar: Kvalitetssäkra ditt leverantörsfakturaflöde

Det är mycket att hålla reda på när det gäller eFaktura. Det är EU-direktiv, lagkrav, Peppol, olika format och regler för arkivering. I detta webinar redde Stefan Winbo ut en del av begreppen kring vad som gäller för elektronisk fakturahantering.

Access-Interactive_16-9.jpg

Webinar: Digitalisering av posthantering

I detta webinar berättar vi mer om Digital Mailroom-lösningen som innebär att inkommande fysisk post till Sigtuna kommun levereras till PostNord Strålfors där post tas emot, skannas in, konverteras till ett digital format och distribueras via ett automatiserat flöde till rätt mottagare i Sigtuna kommun via deras ärendehanteringssystem.

Digital-signering_16-9.jpg

Webinar: Låt dina kunder bestämma hur, var och när de vill betala

Betalningsmarknaden digitaliseras snabbt och allt fler nya betalningslösningar växer fram. För att skapa en bättre kundupplevelse och snabbare betalningar är det avgörande att du enkelt låter dina kunder bestämma hur, var och när de vill betala. PostNords årliga rapport Mottagarmakt visar på kanalernas olika styrkor, och varför det är så viktigt att låta mottagarna välja själva och hur vi föredrar att få fakturor och räkningar.

Betaling-uden-logo_16-9.jpg

Webinar: Effektiv kommunikation och betalningar på mottagarnas villkor

I detta webinar berättade Thomas Otterlund om hur kunder vill ta emot kommunikation och hur företag genom en omnikanallösning kan låta kunderna välja själv hur, när och i vilka kanaler de vill betala sina fakturor. Smidiga lösningar utan onödiga hinder ger både snabbare betalningar, en bättre kundupplevelse och lojalare kunder.

Payment-Management_16-9_2.jpg

Webinar: Mottagarmakt

Digitaliseringen går snabbt och den tekniska utvecklingen är exponentiell. Få områden har förändrats lika tydligt av digitaliseringen som betalningar. Fler och fler använder till exempel mobiltelefonen för betalning. I detta webinar fick vi lyssna på Thomas Klamell som berättade mer om undersökningen Mottagarmakt. Thomas Otterlund förklarade hur företag genom en omnikanallösning låter kunderna välja själv hur, när och i vilka kanaler de vill ta emot sin kommunikation och betala sina fakturor.

Sikker-digital-dialog-og-GDPR-Compliant-kommunikation-med-dine-kunder.jpg

Webinar: eArkiv för säkrare och smartare lagring av dokument

För att behålla kundernas förtroende i en digital värld är det nödvändigt att säkra hur ditt företag hanterar personliga data. GDPR och lagstiftning ställer krav på vilken information som finns sparad om kunderna och hur dokument lagras. Digital lagring och sökbara dokument underlättar i dialogen med kunden och skapar en effektiv kundtjänst med åtkomst till rätt information.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och håll dig uppdaterad om trenderna inom digital kommunikation och hur du kan kommunicera mer effektivt.

Kom igång!