Content hub

Kategorier nivå 1

Kategorier nivå 1

3D-print-1_16-9.jpg

Webinar 28/1: Snabb, flexibel och hållbar produktion med 3D Print

Idag ställs höga krav på kortare time-to-market, hållbarhet och effektivitet. Även Covid-19 har påverkat hur vi arbetar med produktion. Med 3D print kan ni skapa en mer hållbar leveranskedja och möjlighet att undvika stora investeringar och lager. Det är mycket snabbare och billigare än traditionella tillverkningsmetoder.

Wemail-on-demand_16-9_NY.jpg

Webinar 17/12: We Mail on Demand

Kommunicerar du med dina kunder i den kanal som passar dem bäst – oavsett om det är en fysisk eller digital brevlåda? I detta webinar berättade Strålfors experter Maria Eneroth och Daniel Roydel om hur tjänsten We Mail on Demand fungerar. Du kan ta del av presentationen och få konkreta tips på hur ditt företag kan utnyttja alla fördelar.

Payment-Management_16-9_2.jpg

Webinar 1/10: Mottagarmakt

Digitaliseringen går snabbt och den tekniska utvecklingen är exponentiell. Få områden har förändrats lika tydligt av digitaliseringen som betalningar. Fler och fler använder till exempel mobiltelefonen för betalning. I detta webinar fick vi lyssna på Thomas Klamell som berättade mer om undersökningen Mottagarmakt. Thomas Otterlund förklarade hur företag genom en omnikanallösning låter kunderna välja själv hur, när och i vilka kanaler de vill ta emot sin kommunikation och betala sina fakturor.

Sikker-digital-dialog-og-GDPR-Compliant-kommunikation-med-dine-kunder.jpg

Webinar 25/6: eArkiv för säkrare och smartare lagring av dokument

För att behålla kundernas förtroende i en digital värld är det nödvändigt att säkra hur ditt företag hanterar personliga data. GDPR och lagstiftning ställer krav på vilken information som finns sparad om kunderna och hur dokument lagras. Digital lagring och sökbara dokument underlättar i dialogen med kunden och skapar en effektiv kundtjänst med åtkomst till rätt information.

Newsletter-Bg_3-1_SE.jpg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt e-nyhetsbrev och håll dig uppdaterad om de senaste kommunikationstrenderna och hur du kan kommunicera smartare och mer effektivt.

Kom igång!