Content hub

Kategorier nivå 1

Kategorier nivå 1

Payment-Management-2_16-9.jpg

Webinar 8/12: Svenskarnas attityder till betalmetoder och betaltjänster

Den 8 december bjuder vi in till webinar med Lukas Berg, VD Insight Intelligence som genomfört undersökningen ”Sverige Betalar” om svenskarnas betalvanor. Lukas kommer att berätta mer om resultaten och vad vi kan förvänta oss framåt kring betaltjänster och betalmetoder. Som deltagare på webinariet får du tillgång till hela rapporten.

ESI-flode_16-9.jpg

Webinar: Kvalitetssäkra ditt leverantörsfakturaflöde

Det är mycket att hålla reda på när det gäller eFaktura. Det är EU-direktiv, lagkrav, Peppol, olika format och regler för arkivering. I detta webinar redde Stefan Winbo ut en del av begreppen kring vad som gäller för elektronisk fakturahantering.

3D Print logistik

Webinar: Digitala lager & hållbar arbetsmiljö med 3D Print

I detta webinar resonerade David Lind på Luna Group AB kring tekniken angående lagerreduceringar och hur de arbetar med detta. Även Hampus Schander från PostNord deltog och berättade om hur de arbetar för att förbättra arbetsmiljön för sina anställda med hjälp av 3D print.

Access-Interactive_16-9.jpg

Webinar: Digitalisering av posthantering

I detta webinar berättar vi mer om Digital Mailroom-lösningen som innebär att inkommande fysisk post till Sigtuna kommun levereras till PostNord Strålfors där post tas emot, skannas in, konverteras till ett digital format och distribueras via ett automatiserat flöde till rätt mottagare i Sigtuna kommun via deras ärendehanteringssystem.

Digital-signering_16-9.jpg

Webinar: Låt dina kunder bestämma hur, var och när de vill betala

Betalningsmarknaden digitaliseras snabbt och allt fler nya betalningslösningar växer fram. För att skapa en bättre kundupplevelse och snabbare betalningar är det avgörande att du enkelt låter dina kunder bestämma hur, var och när de vill betala. PostNords årliga rapport Mottagarmakt visar på kanalernas olika styrkor, och varför det är så viktigt att låta mottagarna välja själva och hur vi föredrar att få fakturor och räkningar.

Webinar_3D-print-till-varden_16-9.jpg

Webinar: 3D-print för vården

Den 14 april bjöd vi in till ett webinar tillsammans med Sectra där vi berättade hur vårt samarbete skapar möjligheter för 3D-print för vården. Sjukhus och vårdföretag får tillgång till 3D-printade ortopediska delar på ett smidigt och enkelt sätt.

Betaling-uden-logo_16-9.jpg

Webinar: Effektiv kommunikation och betalningar på mottagarnas villkor

I detta webinar berättade Thomas Otterlund om hur kunder vill ta emot kommunikation och hur företag genom en omnikanallösning kan låta kunderna välja själv hur, när och i vilka kanaler de vill betala sina fakturor. Smidiga lösningar utan onödiga hinder ger både snabbare betalningar, en bättre kundupplevelse och lojalare kunder.

3D-print-1_16-9.jpg

Webinar: Snabb, flexibel och hållbar produktion med 3D Print

Idag ställs höga krav på kortare time-to-market, hållbarhet och effektivitet. Även Covid-19 har påverkat hur vi arbetar med produktion. Med 3D print kan ni skapa en mer hållbar leveranskedja och möjlighet att undvika stora investeringar och lager. Det är mycket snabbare och billigare än traditionella tillverkningsmetoder.

Payment-Management_16-9_2.jpg

Webinar: Mottagarmakt

Digitaliseringen går snabbt och den tekniska utvecklingen är exponentiell. Få områden har förändrats lika tydligt av digitaliseringen som betalningar. Fler och fler använder till exempel mobiltelefonen för betalning. I detta webinar fick vi lyssna på Thomas Klamell som berättade mer om undersökningen Mottagarmakt. Thomas Otterlund förklarade hur företag genom en omnikanallösning låter kunderna välja själv hur, när och i vilka kanaler de vill ta emot sin kommunikation och betala sina fakturor.

Sikker-digital-dialog-og-GDPR-Compliant-kommunikation-med-dine-kunder.jpg

Webinar: eArkiv för säkrare och smartare lagring av dokument

För att behålla kundernas förtroende i en digital värld är det nödvändigt att säkra hur ditt företag hanterar personliga data. GDPR och lagstiftning ställer krav på vilken information som finns sparad om kunderna och hur dokument lagras. Digital lagring och sökbara dokument underlättar i dialogen med kunden och skapar en effektiv kundtjänst med åtkomst till rätt information.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och håll dig uppdaterad om trenderna inom digitala kommunkatioch hur du kan kommunicera mer effektivt.

Kom igång!