Content hub

Kategorier nivå 1

Kategorier nivå 1

Payment-Management_16-9_2.jpg

Webinar 1/10: Mottagarmakt - effektiv kommunikation på kundens villkor

Digitaliseringen går snabbt och den tekniska utvecklingen är exponentiell. Få områden har förändrats lika tydligt av digitaliseringen som betalningar. Fler och fler använder till exempel mobiltelefonen för betalning. I detta webinar får vi lyssna på Thomas Klamell som berättar mer om undersökningen Mottagarmakt. Thomas Otterlund kommer förklara hur företag genom en omnikanallösning låter kunderna välja själv hur, när och i vilka kanaler de vill ta emot sin kommunikation och betala sina fakturor.

Sikker-digital-dialog-og-GDPR-Compliant-kommunikation-med-dine-kunder.jpg

Webinar 25/6: eArkiv för säkrare och smartare lagring av dokument

För att behålla kundernas förtroende i en digital värld är det nödvändigt att säkra hur ditt företag hanterar personliga data. GDPR och lagstiftning ställer krav på vilken information som finns sparad om kunderna och hur dokument lagras. Digital lagring och sökbara dokument underlättar i dialogen med kunden och skapar en effektiv kundtjänst med åtkomst till rätt information.

Newsletter-Bg_3-1_SE.jpg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt e-nyhetsbrev och håll dig uppdaterad om de senaste kommunikationstrenderna och hur du kan kommunicera smartare och mer effektivt.

Kom igång!