Payment Management

En säker betalningsservice i Omnichannel. Med Payment Management från PostNord Strålfors kan du enkelt låta dina kunder bestämma – hur, var och när du vill.

Payment Management video

Lösningar

Internet-Bank-Invoice_16-9

Internetbankfaktura

Internetbankfaktura är en fakturakanal som över 3,6 miljoner svenskar använder idag. Kunderna kan betala sina räkningar när de själva vill. Enkelt och säkert.

Mobilfaktura-16-9.jpg

Mobilfaktura

Vill dina kunder själva bestämma hur de ska betala fakturan? Med mobilfaktura får de flera olika betalningsmöjligheter direkt i telefonen – snabbt och enkelt.

Payment-in-DMB_16-9.jpg

Betalning i digitala brevlådor

Betalningar direkt i en digital brevlåda eliminerar risken för felbetalningar och sena inbetalningar minskar. Det ger dig ett bättre pengaflöde.

Paper-Invoice-puff-16-9.jpg

Pappersfaktura

Den traditionella pappersfakturan är enkel att målgruppsanpassa. Det är en trygg och populär betalform som smidigt kan kopplas till digitala tjänster.

3-1_swish.jpg

Swish

Swish är den populäraste mobilbetalappen i Sverige med sex miljoner användare. Den ger dina kunder möjlighet att betala med bara några tryck på mobilen. Snabbt, tryggt och enkelt. 

Den enkla vägen till smartare fakturering

Payment Management gör komplexa fakturabetalningar enkla. Den digitala utvecklingen går i rasande takt. Aldrig tidigare har möjligheterna varit fler. Helt klart är att dagens konsumenter förväntar sig mer och personligare kommunikation och flexibla betalningsalternativ – i de kanaler som passar dem. När det passar dem.

Vår betalningsplattform gör det möjligt att skapa unika lösningar för våra kunders olika behov – så att det passar deras kunders vitt skilda önskemål. 

Förutom vinster så som högre betalningsvilja och kortare inbetalningstider, blir också kundupplevelsen märkbart bättre. 

En del av vårt Omnichannel-erbjudande

Företagsvinnarna idag är de som förstår hur ny teknik och nya trender ska omsättas i affärsutveckling. De som aktivt arbetar med att bättre förstå konsumenten och kontinuerligt utveckla kundresan. 

Med PostNord Strålfors betalningsplattform i Omnichannel tar du ett stort kliv mot en helt integrerad kundupplevelse. Vi erbjuder intuitiva betalningslösningar i linje med kundföretagens överordnade kommunikations- och varumärkesstrategier. 

Vi menar att digital fakturabetalning ska vara både smidig och effektiv. Genom att göra det komplicerade enkelt banar vi väg för starkare kundrelationer – och bättre affärer. 

Jeanette-Wittgren_Cirk-375px_Bg-transp.png
Jeanette Wittgren
Sales Manager

Det är enkelt att komma igång!
Med PostNord Strålfors Payment Management kommer du snabbt igång. Du har allt på ett ställe, eftersom vi samarbetar med alla stora aktörer på den nordiska marknaden. Kontakta våra experter, så hittar vi tillsammans de betalningslösningar som passar ditt företag allra bäst.

+46 (0)76 881 20 51
jeanette.wittgren@stralfors.se

Skicka ett meddelande