Mobila betaltjänster

Genom att erbjuda betalning via mobilen gör du det enkelt både för dig och dina kunder. Det skapar en bättre kundupplevelse och snabbare betalningar.

Det är fortfarande många företag som skickar fakturor på papper. Här gäller det att skapa en bra kundupplevelse. De flesta kunder idag har alltid mobiltelefonen till hands och fakturorna läggs inte på hög utan många önskar betala direkt. PostNord Strålfors erbjuder tjänster som ger er denna möjlighet och mycket mer genom mobila betalningar.

För dig som företag innebär mobilbetalningar snabbare betalningar och ett bättre kassaflöde.

PostNord Strålfors erbjuder de tjänster för betalningar till våra kunder som efterfrågas av marknaden. Dessa tjänster används av våra kunder för att skicka ut fakturor, digitalt via t ex länk i SMS, e-post eller QR-kod på printad faktura. Flera betaltjänster kan kombineras.

Exempel på betaltjänster vi erbjuder:

Account to Account (A2A)

Betalning Account to Account (A2A) genomförs som en internetbankbetalning via QR-kod på printad faktura eller länk i SMS eller e-postmeddelande. Dessa betalningar kan göras direkt eller schemaläggas på förfallodagen. Tjänsten erbjuds genom vår partner Tink. 

Läs mer om A2A-betalning med Tink

Swish

Med Swish gör du det enkelt både för dig och dina kunder. Swish är ett pålitligt, snabbt och smidigt betalsätt och finns i nästan varje mobiltelefon i Sverige. 

Det är även möjligt att ta betalt via Swish med QR-kod på printad faktura. En unik QR-kod med betalningsinformation printas på varje pappersfaktura och dina kunder scannar koden med mobilen och betalar direkt, snabbt och enkelt.

Läs mer om betalning med Swish

Jeanette-Wittgren_Cirk-375px_Bg-WG-1.jpg
Jeanette Wittgren
Sales Manager

Vill du komma igång med betaltjänster som både ger en bra kundupplevelse och snabbare betalningar? Kontakta våra experter, så hittar vi tillsammans de lösningar som passar ditt företag allra bäst.

+46 (0)76 881 20 51
jeanette.wittgren@stralfors.se

Skicka ett meddelande

Inspiration och fördjupning

Tink Visa

PostNord Strålfors och Tink ingår partnerskap för Open Banking-betalningar

PostNord Strålfors, marknadsledande aktör inom Customer Communication Management och Nordens största distributör av fakturor, har valt Tink, Europas ledande Open Banking-plattform, som leverantör av teknik för Open Banking-betalningar.

Mattias Norén, PostNord Strålfors

Smidig fakturabetalning – för en bättre kundupplevelse

PostNord Strålfors är nordens ledande aktör inom kundkommunikation som årligen hanterar hundratals miljoner utskick av fakturor. Nu vill bolaget tillsammans med Tink, Europas ledande leverantör inom open banking, revolutionera hur konsumenter hanterar och betalar sina fakturor.

The-future-of-payment_16-9_3.jpg

Framtidens betallösningar

De senaste åren har konkurrensen inom betalningslösningar och andra finansiella tjänster ökat kraftigt. Det finns allt fler leverantörer och bättre och säkrare tjänster än någonsin tidigare. Ta del av inspiration och goda råd från Nordens ledande experter, insikter i hur andra verksamheter har löst sina utmaningar och spännande framtidsspaningar om olika lösningar och trender.

Payment-Management_16-9_2.jpg

Payment Management

Betalningar i Omnichannel – hur, var och när du vill. Med vår lösningsplattform inom Payment Management, blir det enkelt och bekvämt för dig att låta dina kunder bestämma.