Print Solutions

Ibland behöver dina kunder fysisk kommunikation och fysiska produkter. Våra lösningar inom Print Solutions hjälper dig med allt från dataanalys till produktion, distribution och lagerhållning.

Lösningar

Automatiserad-distribution-sjalvtester_16-9.jpg

Automatiserad distribution av självtester

I efterdyningarna av pandemin sitter många av landets regioner på en stor vårdskuld. Samtidigt är många medborgare mindre benägna att ta sig fysiskt till vårdcentralerna. Det proaktiva arbetet att upptäcka och bekämpa sjukdomar måste fortsätta. Med provtagning i hemmet kan fler medborgare testas på kortare tid och vårdskulden minskas.

print-and-enclosing2-16-9.jpg

Print & Kuvertering

Vi tar hand om allt – från inkommande datafiler och databehandling till utskrift och kuvertering. För dig som ställer höga krav på flexibilitet, leverans och säkerhet.

We-mail_16-9.jpg

We Mail

För dig som bryr dig om hur din kommunikation landar hos kunderna, men som inte riktigt har tid eller resurser att bygga en egen lösning. Vi gör det åt dig – enkelt och säkert, både print och digitalt.

eBrev-16-9.jpg

eBrev

Många föredrar att få fakturor, lönebesked och hyresavier med posten. eBrev passar bäst till större, standardiserade utskick i såväl fysiska som digitala kanaler. Du kan enkelt profilera breven för olika målgrupper.

Print-management_16-9.jpg

Print Management

Vi tar hand om allt från pappersinköp till slutleverans till dina kunder. Med Print Management får ditt företag mer tid att göra det ni gör bäst.

Fysiska produkter precis i tid

Din data bearbetas och omvandlas till kuverterade utskick. Allting printas precis när du behöver det och skickas ut exakt i tid. Vid behov kan vi även lagra produkterna.

Korta ledtider som effektiviserar ditt flöde

Med våra Print Solutions har du möjlighet att personalisera och skräddarsy fysisk kommunikation och fysiska produkter. Fånga uppmärksamheten och få dina kunder att känna sig uppskattade med tryckt kommunikation. 

Allt du behöver göra är att skicka relevant information till oss, resten sköter vi – från produktion till distribution och eventuell lagerhållning. Med kortast möjliga ledtider effektiviseras ditt informations- och produktflöde.

Tryckt information överlägsen mot digital – ibland

I digitaliseringens era är det lätt att ryckas med och digitalisera allt. Men man bör inte gå efter sin egen magkänsla, istället är det bättre att digitalisera på kundens villkor. I vissa fall är fysisk kommunikation fortfarande överlägsen den digitala.

Vår rapport ”Nordic Channel Compass 2018” visar till exempel att skriftlig kommunikation är bäst på att fånga uppmärksamheten och att fysiska brev är bäst om du vill ge ett bra och förtroendeingivande intryck, eller om du vill att kunden ska känna sig uppskattad. Eftersom vi använder digitaltryck är det dessutom lätt att personalisera varje enskilt utskick.

Många möjligheter med elektroniska kort

Elektroniska kort har många användningsområden, allt från SIM-kort och betalkort till presentkort, busskort och kundklubbskort. En stor del av hanteringen av sådana kort handlar om behandling av data och distribution av korten. Det löser vi åt dig.

Förbättra din affär!
Med tryckt kommunikation skapar du förtroende. Har du funderingar på hur du kan använda dessa möjligheter?

Kontakta oss