Print Solutions

Ibland behöver dina kunder fysisk kommunikation och fysiska produkter. Våra lösningar inom Print Solutions hjälper dig med allt från dataanalys till produktion, distribution och lagerhållning.

Lösningar

3D-print-1_16-9.jpg

Skapa vad som helst

3D-print är enormt mycket snabbare och extremt mycket billigare än traditionella tillverkningsmetoder, som exempelvis formgjutning. Plötsligt är det ekonomiskt möjligt att göra ett enda exemplar av en produkt.

print-and-enclosing2-16-9.jpg

Print & Kuvertering

Vi tar hand om allt – från inkommande datafiler och databehandling till utskrift och kuvertering. För dig som ställer höga krav på flexibilitet, leverans och säkerhet.

We-mail_16-9.jpg

We Mail

För dig som bryr dig om hur din kommunikation landar hos kunderna, men som inte riktigt har tid eller resurser att bygga en egen lösning. Vi gör det åt dig – enkelt och säkert, både print och digitalt.

eBrev-16-9.jpg

eBrev

Många föredrar att få fakturor, lönebesked och hyresavier med posten. eBrev passar bäst till större, standardiserade utskick i såväl fysiska som digitala kanaler. Du kan enkelt profilera breven för olika målgrupper.

16-9_card-solutions2.jpg

Card Solutions

Elektroniska kort möjliggör affärsmodeller och ökar försäljning och kundlojalitet. Med Card Solutions levereras allt från kredit- till sim-kort, skräddarsydda för dina behov.

Print-management_16-9.jpg

Print Management

Vi tar hand om allt från pappersinköp till slutleverans till dina kunder. Med Print Management får ditt företag mer tid att göra det ni gör bäst.

Fysiska produkter precis i tid

Din data bearbetas och omvandlas till kuverterade utskick, kundklubbskort eller en reservdel. Allting printas precis när du behöver det och skickas ut exakt i tid. Vid behov kan vi även lagra produkterna.

Korta ledtider som effektiviserar ditt flöde

Med våra Print Solutions har du möjlighet att personalisera och skräddarsy fysisk kommunikation och fysiska produkter. Skapa nästan vad som helst och ge nya oanade möjligheter till att förbättra din affär med våra 3D-skrivare. Fånga uppmärksamheten och få dina kunder att känna sig uppskattade med tryckt kommunikation. Eller belöna trogna kunder med kundklubbskort.

Allt du behöver göra är att skicka relevant information till oss, resten sköter vi – från produktion till distribution och eventuell lagerhållning. Med kortast möjliga ledtider effektiviseras ditt informations- och produktflöde.

Tryckt information överlägsen mot digital – ibland

I digitaliseringens era är det lätt att ryckas med och digitalisera allt. Men man bör inte gå efter sin egen magkänsla, istället är det bättre att digitalisera på kundens villkor. I vissa fall är fysisk kommunikation fortfarande överlägsen den digitala.

Vår rapport ”Nordic Channel Compass 2018” visar till exempel att skriftlig kommunikation är bäst på att fånga uppmärksamheten och att fysiska brev är bäst om du vill ge ett bra och förtroendeingivande intryck, eller om du vill att kunden ska känna sig uppskattad. Eftersom vi använder digitaltryck är det dessutom lätt att personalisera varje enskilt utskick.

Skapa vad som helst och förbättra din affär

3D-print ger dig möjlighet att skapa sådant som med traditionella metoder är omöjliga att göra. Dessutom är det snabbt och billigt. Och med vår 3D-portal behöver du inte ha några förkunskaper alls – experthjälp finns ett knapptryck bort. Det ger dig oändliga möjligheter att förbättra din affär.

Många möjligheter med elektroniska kort

Elektroniska kort har många användningsområden, allt från SIM-kort och betalkort till presentkort, busskort och kundklubbskort. En stor del av hanteringen av sådana kort handlar om behandling av data och distribution av korten. Det löser vi åt dig.

Förbättra din affär!
Med tryckt kommunikation skapar du förtroende och 3D-printade föremål ger oanade möjligheter till en bättre affär. Har du funderingar på hur du kan använda dessa möjligheter?

Kontakta oss